Εκτυπώστε τη σελίδα
20-01-2017 21:51

Πλήρης ο Πανναξιακός, με προβλήματα ο Αίαντας

Στη Νάξο θα ανοίξει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών με τον τοπικό Πανναξιακό να αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου.
Ο Πανναξιακός προέρχεται από την σημαντική νίκη στην έδρα του Άρη που τον εδραίωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αίας από την εντός έδρας ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τους Μακεδόνες που τον κρατά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιώργος Ρούσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε αντίθεση με τον Ηλία Ζωλασταθιάδη που έχει αρκετές απουσίες, όπως της Κλίβελαντ ενώ αρκετές αθλήτριες δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω της ώρας του αγώνα και του ταξιδιού που έπρεπε να γίνει.

Ρούσης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Συνήλθαμε γρήγορα μετά την εντός έδρας ήττα από την Ηλιούπολη και κάναμε μία πολύ καλή νίκη στην έδρα του Άρη. Το ζητούμενο όμως είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να συγκεντρώσουμε το μάξιμουμ των βαθμών μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι που θα κρίνουν την συνολική μας πορεία στο πρωτάθλημα».

Ζωλασταθιάδης: «Δεν υπάρχει λογική»

«Λόγω της μη αλλαγής της ώρας του αγώνα θα έχουμε απώλειες γιατί πολλά παιδιά δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή. Δεν υπάρχει λογική σ’ αυτό που συμβαίνει καθώς θα είμαστε τρεις μέρες στο δρόμο με 16χρονα και 17χρονα παιδιά, γιατί δεν μπορούσε να γίνει μία αλλαγή της ώρας. Παρόλα αυτά πάμε να παλέψουμε γιατί η φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα είναι ότι δεν μπορεί να μας σταματήσει κανένα εμπόδιο».