1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-01-2017 22:03

Άλμα παραμονής οι Μακεδόνες

Οι Μακεδόνες Αξιού πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στον Εύοσμο. Επικράτησαν με 3-0 του Αίαντα για την 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών και έκαναν αποφασιστικό βήμα παραμονής
Με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου η ομάδα του Ευόσμου ήταν κοντά στο σκορ, μετά το 0-1 η ομάδα των Κυμίνων κυριάρχησε πλήρως και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο της.

Ο Αίας είχε να ξεπεράσει την απώλεια της Κλίβελαντ η οποία ήταν εκτός αποστολής και αυτό φάνηκε να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, ενώ την ίδια ώρα οι Μακεδόνες επέδειξαν φοβερή σταθερότητα και έφτασαν εύκολα στη νίκη.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 15-25, 12-25)

ΑΙΑΣ (Ζωλασταθιάδης): Τζούριτς, Βλάχου, Ανδρονικίδου, Κλέπκου, Αποστολίδου, Κούση, Γεωργιάδου –λ / Σωτήρογλου –λ, Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Φαλέγκα.
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ(Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Τοάζι, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Πολυνοπούλου, Στεφανίδου, Τσαγκαράκη-λ

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είναι με διαφορά η χειρότερη φετινή εμφάνιση. Ενώ είχαμε δουλέψει πάρα πολύ, μας αποδιοργάνωσε η απουσία της Κλίβελαντ, αλλά για μένα προσωπικά αυτή η απώλεια δεν αποτελεί δικαιολογία».

Μανώλης Σκουλικάρης: «Είναι μια νίκη που ήρθε εύκολα αν και στο πρώτο σετ κάναμε κάποια λάθη. Μ’ αυτό το τρίποντο εξασφαλίσαμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή μας εφοσον κερδίσουμε και το Σάββατο στην ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας μπόρεσαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ