1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-12-2016 17:47

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης με ανάγκη βαθμών

Άλλο ένα ντέρμπι Θεσσαλονίκης κλείνει τη χρονιά. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου για τη 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών (23/12, 18.00).  Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να πάρουν μια ανάσα στη μάχη της παραμονής.

 


«Θα καθορίσει την πορεία μας»

Χωρίς προβλήματα, η Ελπίδα θέλει μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί και με βαθμολογική συγκομιδή, γιατί έχει μείνει στους 8 βαθμούς και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο προπονητής της Ελπίδας , Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε: «Το 2016 ήταν μία σπουδαία χρονιά για την Ελπίδα και θέλουμε να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνεχίζουμε με ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και που ενδεχομένως θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία μας»

«Να κάνουμε καλές γιορτές»

Από την άλλη, ο Αίαντας Ευόσμου που βρίσκεται στην 8η θέση αναζητά το «τρίποντο» που θα τον κρατήσει στην... άνεση της 8αδας.

Ο κόουτς, Ηλίας Ζωλασταθιάδης τόνισε: «Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει με το μαχαίρι στο στόμα, για να κάνουμε καλές γιορτές και να σχεδιάσουμε με ηρεμία το μέλλον».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ