1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2016 18:51

Δοκιμασία Παναθηναϊκού στους Αμπελόκηπους

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στην Α1 Γυναικών, με τους 6 αγώνες να διεξάγονται την ίδια μέρα (Σάββατο 3/12).
Η αρχή θα γίνει στο «Ι. Λεμονίδης» με την νεοφώτιστη Ελπίδα Αμπελοκήπους να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στόχος της ομάδας των Αμπελοκήπων είναι μία καλή εμφάνιση που θα την βοηθήσει για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στα θετικά το γεγονός ότι ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης έχει το απουσιολόγιο του κενό.

Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε και ο Παναθηναϊκός για τον Αμπελόκηπους και στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της, η Ελπίδα θα φιλοξενήσει μία αναπτυξιακή ομάδα τοπικής κατηγορίας και θα δώσει την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες να παρακολουθήσουν από κοντά τα αστέρια της Α1 Γυναικών. Αυτό το Σάββατο παρούσα στους Αμπελόκηπους θα είναι η ομάδα του Μυγδονιακού, ενώ είχαν προηγηθεί ο Ιωνικός Διαβατών και ο Ολυμπος Ελευθερίου Κορδελιού.

Χρυσομαλλίδης: «Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

«Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνει τις συναντήσεις μας με τις ομάδες της κορυφής. Μετά τον αγώνα της Νάξου η ομάδα είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και ετοιμαζόμαστε πλέον για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι την διακοπή. Για αύριο στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο και ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι».

Καζάζης: «Με σοβαρότητα και συγκέντρωση»

«Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει κάτι, καθώς είναι μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από μας. Από την πλευρά μας, θέλουμε να ξεπεράσουμε ένα ακόμη εμπόδιο και να συνεχίσουμε την θετική μας πορεία. Τα αγωνιστικά προβλήματα που προκύπτουν μας κάνουν να είμαστε πιο «δεμένοι» και προσηλωμένοι στους στόχους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ