1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2016 19:43

Με νέα όπλα η Θέτιδα κόντρα στην Ελπίδα

Η ενισχυμενη Θέτιδα θα αντιμεωπίσει την Ελπίδα (17.30) στη Βούλα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
Η ομάδα της Αγγελικής Γεωργοπούλου το πρωί ανακοίνωσε την απόκτηση των Κριστλ Εσντέλ και Μίλιτσα Γιόβιτς για να γίνεται πιο ανταγωνιστική.  Η Ελπίδα προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες από ομάδες που έχουν στόχο τετράδας και θέλει τη νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Η προπονήτρια της Θέτιδας, Αγγελική Γεωργοπούλου, ανέφερε: «Ενισχυθήκαμε με δυο παίκτριες την Krystle Esdelle και τη Milica Jovic. Η ομάδα θα αγωνιστεί κομπλέ το Σάββατο! Η Ελπίδα είναι μια καλή και δεμένη ομάδα, η οποία δεν κάνει λάθη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κ αυτόσυγκέντρωση από εμάς! Εμείς, μετά την προσθήκη των δύο ξένων παικτριών προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα, για άλλη μια φορά. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου δίπλα μας».

Ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης σχολίασε: «Είναι ένας κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες που έχουμε τον κοινό στόχο της παραμονής. Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο Σάββατο που παίζουμε μακριά από τη Θεσσαλονίκη και δεν γνωρίζουμε πώς θα παρουσιαστεί η Θέτις, αφού θα έχει στη διάθεσή της δύο νέες ξένες παίκτριες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ