1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2016 19:00

Συνέχεια στις νίκες ζητούν Άρης και Αίας

Στην Πυλαία ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου (17.00) με τις δυο ομάδες θα θέλουν βαθμούς για να ανέβουν στην βαθμολογία της  Α1 γυναικών.


Ο Άρης ήδη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, καθώς μετράει δύο σερί νίκες που τον ανέβασαν στην 5η θέση και θέλει να συνεχίσει τις νίκες για να χτυπήσει την πόρτα της τετράδας.

Από τη μεριά του ο Αίας επέστρεψε στις νίκες μετά το ντέρμπι με την Ηλιούπολη, αλλά θα κυνηγήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι, με τις ιδιαιτερότητες του και θέλει προσοχή. Είμαστε έτοιμοι δεν έχουμε προβλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των νικών για να αποκτήσουμε ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας».

Ο τεχνικός του Αίαντα, σημείωσε: Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είμαστε καλά, ελπίζω ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και το μυαλό μας είναι μόνο στο πως θα κάνουμε μια καθαρή νίκη. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι το οποίο αν κερδίσουμε μπορούμε να βλέπουμε λίγο ψηλότερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ