1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2016 23:40

Γλύτωσε την γκέλα ο ΑΟ Θήρας, 3-2 την εξαιρετική Ελπίδα

Κοντά στην έκπληξη της αγωνιστικής και ίσως την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα πήγε να πετύχει η εξαιρετική Ελπίδα Αμπελοκήπων, ωστόσο ο ΑΟ Θήρας πήρε τη νίκη με 3-2.
Η Σαντορίνη στα δύο πρώτα σετ αν και έπαιζε με αρκετές αλλαγές επικράτησε σχετικά εύκολα, ωστόσο οι αλλαγές που έκανε η Ελπίδα (από το τέλος του πρώτου σετ) φτάνοντας να παίζει με αλλαγμένο το βασικό της σχήμα κατά 4/6 έφεραν και την ανατροπή σκηνικού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άλλαξε ρυθμό (μεγάλη βοήθεια από Καραμούτσα, Γεροβασιλείου) και πήρε το τρίτο σετ με 24-26, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα ενώ στο δ’ σετ επικράτησε εύκολα καθώς ξέφυγε από νωρίς (3-8, 10-16). Στο τάι μπρέικ όμως ο ΑΟΘ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και πήρε τη νίκη με 15-10.

Τα σετ: 3-2 (25-18, 25-21, 24-26, 19-25, 15-10)

ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Οικονόμου) Τσοχατζή, Μουντάκη, Τέρζιτς, Μεταξά, Τσομπανίδου, Ζντόβτς, Αρτακιανού -λ / Παναγιωτίδου, Τσβέτκοβα, Όστοϊτς, Βεργίδου, Γεωργιάδου,.
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης) Γουίλσον, Μπολέτου Μ., Καλανταρίδου, Γκοβεδάρου, Μπολέτου Κ., Καλαντάτζε, Σουπιώνη –λ / Καλαϊτζάκη, Δροσοπούλου, Νώτη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου.

Οικονόμου: «Άσχημη εμφάνιση, παίρνω την ευθύνη»

«Συγχαρητήρια στην Ελπίδα που έδειξε μεγαλύτερη μαχητικότητα από μας και πήρε δίκαια το βαθμό. Εμείς δεν διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα ολόκληρη την εβδομάδα και γι' αυτό αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, καλές και κακές μέρες. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε».

Χρυσομαλλίδης: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριες»

«Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και δώσαμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου που έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό».

5 σχόλια

  • Comment Link Αποψη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 08:44 posted by Αποψη

    castro εγω ειδα το ματς,εσυ παλι ειδες ενα σετ τι να λεμε .

  • Comment Link castro Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 00:09 posted by castro

    Δεν ξερω Αποψη πως τα βλεπεις τα ματς εσυ αλλα την ομαδα του τεραστιου που λες οτι την πηρε ανετα θα σου πω μονο οτι ο τεραστιος στο 1-1 ειχε 5 σετ μπολ για να κανει το 2-1 . Αμα εσυ το βλεπεις αυτο χαλαρα τοτε.....

  • Comment Link Αποψη Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 18:00 posted by Αποψη

    τακης βιαζεσαι νομιζω,αλλη ομαδα σωστα,ξεβρακωσε ομως με εκωφαντικο τροπο - ανατροπη απο 0-2 - τον αχαστο για καπου 28 ματς Ολυμπιακο- δεν υπολογιζω το περσυνο .......σερβικο κονε - και ξεδοντιασε χαλαρα την ομαδα του ...τεραστιου.Με την Ελπιδα δεν ξερω πως το ειδε ο κοουτς και κατεπεκταση οι παιχτριες - νομιζω πως και ο ιδιος ο Οικονομου κατι υπονοησε για την αντιμετωπιση του παιχνιδιου-αλλωστε φαινεται απο την γραφη των συνθεσεων οτι ξεκινησε με Γεωργιαδου(17π με ΟΣΦΠ ),Βεργιδου(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ),Οστοιτς(πολυ καλη υποδοχεας) στον παγκο

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 11:57 posted by pao29

    βρε τι εχει γραψει ο δασκαλος;;;η θηρα φετος αν μπει τετραδα θα ειναι μεγαλη επιτυχια...

  • Comment Link τάκης Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 05:19 posted by τάκης

    Μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Ο ΑΟΘ δέν έχει σχέση με την περσινή ομάδα. Ελπίς και Μακεδόνες θα κρίνουν τη βαθμολογική του θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ