1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2016 22:29

Νίκιτς: «Όλοι για έναν και ένας για όλους»

Έτοιμη για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε η διαγώνια του Άρη Μπρανκίτσα Νίκιτς και έστειλε το μηνυμά της στον κόσμο

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε έναν καλό αντίπαλο, που διαθέτει πολύ καλές και έμπειρες αθλήτριες. Το παιχνίδι χρειάζεται πολύ πάθος και υπομονή. Εμείς από την πλευρά μας, όλη την βδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά στη προπόνηση και ελπίζουμε αυτό να βγει και στο γήπεδο. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται σε ένα ντέρμπι. Ολοι για έναν και ένας για όλους».

2 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 09:28 posted by ναυαρχος

    posted by πικρη αληθεια για τον αρη τα ελεγα απο το καλοκαιρι εδιωξε την ιακωβιδου για να παρει την κελεσιδου που εγω δεν την ειχα σε καμοια απολυτως σε εκτιμηση οταν επαιζε στην ομαδα μου χθες την σημαδεψαν στην υποδοχη τελειωσε το παιχνιδι

  • Comment Link Πικρη αληθεια Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 15:34 posted by Πικρη αληθεια

    Μετα την Ναξο ο Αρης διασυρεται και απο τον ΠΑΟ αλλη μια ομαδα που πληρωνει την νοοτροπια των παραγοντισκων : ΕΛΛΗΝΙΔΕς ΣΤΗΝ ΦΤΗΝΙΑ ΘA KANOYME THN ΔOYΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΞΕΝΕΣ.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο ΟΣΦΠ φροντιζει πρωτα το Ελληνικο στοιχειο στο ροστερ του,οτι ο Καζαζης σωστα προσπαθησε να μαζεψει πρωτα οτι καλυτερο κυκλοφορουσε απο Ελληνιδες το ιδιο και ο Οικονομου στη Σαντορινη.Ο Αρης διελυσε το κεντρο του αφησε την Ιακωβιδου να φυγει και τοριξε στην φτηνια.Ελπιζω να το πληρωσει πολυ ακριβα μπας και γινει μαθημα στους επομενους...............ΑΣΧΕΤΟΥΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ