1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 10:20

Ανακοινώθηκε η Γουίλσον

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανακοίνωσε την απόκτηση της Σιέρα Γουίλσον. Η 22χρονη Αμερικανίδα πασαδόρος είναι η πρώτη ξένη στην ιστορία του συλλόγου που φέτος ετοιμάζεται για την παρθενικήτου συμμετοχή στην Α1 γυναικών.

 


Η Ελπίδα ανακοινώνει την συμφωνία της με την Αμερικανίδα Σιέρα Γουίλσον (1.77μ), που θα είναι η νέα πασαδόρος της ομάδας στην Α1 Γυναικών. Η Σιέρα, η πρώτη ξένη παίκτρια στην ιστορία του συλλόγου, ολοκλήρωσε τη συμφωνία της με την Ελπίδα μέσα στο Σαββατοκύριακο και ανακοίνωσε η ίδια την μεταγραφή στους φίλους της μέσω Facebook!

«Ανακοινώνω με ενθουσιασμό ότι υπέγραψε πρόσφατα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και θα πάω στη Θεσσαλονίκη (Ελλάδα) στο τέλος του καλοκαιριού, για να ξεκινήσω την πρώτη μου επαγγελματική  σεζόν. Είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω να έχω την ευκαιρία να παίζω το άθλημα που αγαπώ και αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την στήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, καθώς ετοιμάζομαι γι’ αυτό το ταξίδι», ανέφερε η 22χρονη πασαδόρος.

Η Σιέρα Γουίλσον γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1994 στο Φάουντεν Βάλεϊ της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και έδειξε το ταλέντο της από μικρή ηλικία. Φοίτησε στο γυμνάσιο Troy High School του Φούλερτον, όπου υπήρξε αρχηγός της ομάδας βόλεϊ και την οδήγησε στην κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων περιφερειακών τίτλων. Το 2011 επιλέχτηκε στην καλύτερη ομάδα γυμνασίων από τον Αμερικανικό Σύνδεσμο Προπονητών.

Στη συνέχισε φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα όπου έγινε ευρέως γνωστή για τις αθλητικές της επιδόσεις. Το 2012 ήταν η πρώτη πρωτοετής βασική πασαδόρος του πανεπιστημίου από το 2004 και τα επόμενα χρόνια, μέχρι την αποφοίτησή της, κέρδιζε συνεχώς ατομικές διακρίσεις. Το 2013 και 2014 ψηφίστηκε ως μέλος της καλύτερης ομάδας της περιφέρειάς της και αποφοίτησε έχοντας συνολικό ρεκόρ 5.771 ασίστ (πάσες που κατέληξαν σε τελειωμένες επιθέσεις), που αποτελεί την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα. Τα ατομικά της ρεκόρ σε έναν αγώνα είναι 73 ασίστ (2013), 14 επιθέσεις (2012) και 15 άμυνες (2012).

Εξαιρετικές είναι και οι ακαδημαϊκές της επιδόσεις, αφού είναι η μοναδική που τιμήθηκε δύο συνεχόμενες χρονιές (2014, 2015) ως κορυφαία φοιτήτρια βολεϊμπολίστρια από το πρόγραμμα Academic All-America. Η Σιέρα έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες.

Η Ελπίδα καλοσωρίζει την Σιέρα Γουίλσον στην Ελλάδα και τις εύχεται να είναι υγιής και να έχει μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά.”

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ