Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-07-2016 13:57

Ανακοίνωσε Ζακχαίου ο Πανναξιακός

Ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Κύπρου θα ενισχύσει τον Πανναξιακό τη νέα σεζόν. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζακχαίου που θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας.


Η 18χρονη Ζακχαίου νείναι κεντρική με ύψος 192 εκατοστά και αποτελεί το νέο... στοίχημα του κυπριακού βόλεϊ, αφού έχει αρκετές συμμετοχές με την εθνική ομάδα. Ήταν βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος είναι κυρίαρχος στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. 

Η ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας και το νησί μας, το βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, την Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 18χρονη Κύπρια κεντρική, ύψους 1.92, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετράει ήδη πολλές συμμετοχές με την εθνική της ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και στην ομάδα της, τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα και κύπελλα ενώ συμμετείχε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την χρονιά που μας πέρασε ψηφίστηκε ως η έβδομη καλύτερη αθλήτρια σε όλα τα αθλήματα στην Κύπρο και ως η καλύτερη νέα αθλήτρια στα ομαδικά αθλήματα.

Καλωσορίζουμε την εξαιρετική αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο Πανναξιακός να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge Cup.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και τον πρόεδρό της, κύριο Ηροδότου για τη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Σχετικά άρθρα