1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2016 21:43

Καλαφατάκη, η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Το πρώτο μεταγραφικό «χτύπημα» της ΑΕΚ αποτελεί η Αγγελική Καλαφατάκη. Η 21χρονη ακραία συναντήθηκε με τον Λευτέρη Αρχόντη και υπέγραψε το συμβόλαιό της.
Η Καλαφατάκη, που είναι κόρη του προπονητή μπάσκετ (που έχει περάσει από την ΑΕΚ), έχει ήψος 1.78 και ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ίριδα πριν πάει στον Πανιώνιο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Το 2013 ενίσχυσε τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και αμέσως μετά πήρε μεταγραφή για τους Τράχωνες στους οποίους κάθησε μέχρι φέτος (Άλιμος).

3 σχόλια

  • Comment Link Τιμος21 Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 06:56 posted by Τιμος21

    Φίλε αεκαρα δεν εχεις δίκιο μιλάμε για ενα ταλέντο με καλή πορεία στις εθνικές κατηγορίες απλά εάν παίξει βασική δεν έχουμε καμία τύχη. Δυστυχώς μας βλέπω α2,θα ήθελα να ξέρω εάν ειναι επιλογή του προπονητή εκτός εάν αυτο που ακούγεται ειναι αλήθεια οτι η Πολα έχει πολύ καλές σχέσεις με τη οικογένεια Καλαφατακη και την πέρασε την μεταγραφή

  • Comment Link Tziovani Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 05:40 posted by Tziovani

    Κριμα. Ποσο πιο χαμηλα? Τα ιδια και στο αντρικό!

  • Comment Link Αεκαρα Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 22:44 posted by Αεκαρα

    Ρε παιδια κοντινού με παρα πολύ την ομάδα με αυτές τις μεταγραφές τουλάχιστον μην της ανακοινώνουμε γινόμαστε ρεζίλι . Η κοπέλα πέρσι έπαιζαν στον Άλιμο και υποβιστηκε κατηγορία !!! Προς θεού δεν έχω κάτι με το κορίτσι αλλά αυτή ειναι η αλήθεια. Γιασούντ πολα με τα ωραία σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ