1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2016 13:01

Το νέο ΔΣ της Ηλιούπολης

Ολοκληρώθηκε εχθές Δευτέρα 13 Ιουνίου η σύσταση του νέου ΔΣ της Ηλιούπολης, με τον Ανδρέα Τρομπετά να παίρνει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στην προεδρεία του συλλόγου.
Αναλυτικά:

Πρόεδρος συλλόγου Τρομπέτας Ανδρέας

Αντιπρόεδρος Χάλαρης Αντώνης

Γενικός Γραμματέας Σχίζας Κωνσταντίνος

Ταμίας Γιακουμέλου – Χαρίτου Θέμις

Έφορος τμήματος βόλεϊ γυναικών Γεωργιάδης Χαράλαμπος Δημήτρης

Λοιπά μέλη συλλόγου και έφοροι τμημάτων : Ευαγγέλου Δημήτρης, Ζαφειρούλης Βασίλειος, Στανέλλος Μιλτιάδης, Κριτσιμάς Παναγιώτης, Μαυροματίδης Άνθιμος, Πιπερίδης Κωνσταντίνος, Μανέτας Αθανάσιος, Κωνσταντακόπουλος Αλέξανδρος, Κύρκος Δημήτριος και Στεφανής Αριστείδης.

Συγχαίρουμε για την εκλογή του τον κύριο Γεωργιάδη Χάρη ο οποίος θα είναι ο νέος έφορος του τμήματος γυναικών. Ο κύριος Γεωργιάδης υπήρξε αθλητής του στίβου για αρκετά χρόνια με την ομάδα του Παναθηναϊκού και της εθνικής. Σπούδασε γεμολογία και διαμαντολογία με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων στο χώρο του κοσμήματος και είναι ενεργός ιπτάμενος πολιτικής υπηρεσίας. Κατά το παρελθόν επί αρκετά έτη έχει διατελέσει σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι ενεργός επιχειρηματίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, με σημαντική εθελοντική προσφορά σε εθελοντικές ομάδες της Ελλάδας. Καλοσωρίζουμε λοιπόν, τον κύριο Γεωργιάδη στο σύλλογο και ειδικά στο τμήμα βόλεϊ γυναικών και ευχόμαστε καλή συνεργασία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ