1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2016 21:48

Ντέρμπι τριάδας στη Νάξο

Πέντε στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις μάχες των πλέι οφς και της παραμονής.

15:00 Παναθηναϊκός Α.Ο - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός

Ο Παναθηναϊκός με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την πρόκρισή του στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, υποδέχεται τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η λίμπερο των «πρασίνων» Πένυ Ρόγκα αναφερόμενη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σχολίασε: «Πήραμε την πρόκριση για το final four τώρα όμως στρέφουμε την προσοχή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και να παίξουμε με τον Φιλαθλητικό δουλεύοντας τις αδυναμίες μας».

Από την άλλη, η πασαδόρος του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκο, Ελένη Μπαζιάνα ανέφερε: «Πάμε να κερδίσουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι πάνω από όλα εμπειρία για τις μικρότερες που έχουν πλέον ενεργό ρόλο στην ομάδα».

15:00 ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟΦ Πορφύρας φιλοξενεί τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας» σε ακόμα ένα ματς γιορτή για τους γηπεδούχους.

«Η ομάδα στο δεύτερο γύρο έχει αποδώσει πιο καλά και είναι λογικό! Αργήσαμε μεν αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο που κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ανταγωνιστικά. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και θα τα δώσουμε όλα για όλα για την ομάδα, για τον κόουτς και για όλους όσοι στάθηκαν φέτος στο πλάι μας», τόνισε η πασαδόρος του Πορφύρα, Βίκυ Μπούρμπη.

Από την άλλη, η ομάδα του Α.Ο Θήρας έπειτα από τον ήττα-αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας θέλει να επιστρέψει σε νικηφόρα αποτελέσματα. Η γερμανίδα ακραία της ομάδας της Σαντορίνης, Ανίκα Μπρίκμαν ανέφερε: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, στόχος μας είναι η τετράδα και θέλουμε στους αγώνες που μας απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

16:00 ΟΠ Ρεθύμνου - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου 'Μελίνα Μερκούρη', ο ΟΠΕΡ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Χωρίς προβλήματα και με στόχο να σταθούν όσο πιο ανταγωνιστικά μπορούν οι γηπεδούχες γνωρίζουν το δύσκολο έργο τους. «Είναι ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας. Εμείς παλεύουμε για τη σωτηρία και ο Ολυμπιακός για τα κεκτημένα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση γιατί ο δρόμος μπροστά μας είναι δύσκολος», είπε η ακραία Στέλλα Λαγουδάκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός με τις Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα και Άννα Λαζάρεβιτς ----που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Θέτιδα Βούλας- κανονικά στην αποστολή θέλει να διευρύνει το σερί του με τη Στέλλα Χριστοδούλου να τονίζει: «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΟΠΕΡ και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα! Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δείχνουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο και να λειτουργούμε σύμφωνα με αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις»!


19:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Άρης

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Πανναξιακός αναμετράται με τον Άρη με τις δυο ομάδες να θέλουν βαθμούς καθώς το αποτέλεσμα θα διαμορφώσει νέες ισορροπίες στη «μάχη» της τετράδας.

Η μπλοκέρ του Πανναξιακού, Ναταλία Μεταξά σχολίασε: «Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Ένα παιχνίδι που κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια απο τις δυο ομάδες θα ειναι στην 4αδα. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε πανέτοιμες, έχουμε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία όλη τη βδομάδα και ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα ματς για γερά νεύρα και θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι πιο ήρεμη, συγκεντρωμένη και με λιγότερα λάθη».

Στον Άρη –μετά από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού- θέλουν να τα δώσουν όλα τόσο για τη νίκη, όσο και για τη συμπαίκτριά τους Κέισι Γκάνο. «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, και ήταν μια κουραστική εβδομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί γνωρίζουμε ότι ο Πανναξιακός είναι καλή ομάδα και όταν παίζει εντός έδρας είναι ακόμα πιο δύσκολα. Είμαστε ενωμένες για το καλύτερο αποτέλεσμα».

20:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΕΚ Αθηνών

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Αίας Ευόσμου αναμετράται με την ΑΕΚ, τρεις ημέρες μετά το παιχνίδι Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Η ακραία των γηπεδούχων, Έρικα Φαμπιάν αναφερόμενη στην αναμέτρηση, σχολίασε: «Εϊναι ένα σημαντικό για εμάς παιχνίδι. Θα ήταν εξαιρετικό αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα προπαθήσουμε να πάρουμε ό,το περισσότερο μπορούμε».

Η ΑΕΚ μετά την πρόκρισή της στο Φ-4 του Κυπέλλου επί του Αίαντα, θέλει να επαναλάβει τη νίκη και στο πρωτάθλημα με την άσο της Ένωσης, Ιζαμπέλα Ιβάνοβα να σημειώνει: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Αίας είναι μια αξιόλογη ομάδα και εμείς πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρω τη νίκη, την οποία και χρειαζόμαστε».

Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής πέφτει την Κυριακή (21/2) με την αναμέτρηση Μαρκόπουλο-Ηλιούπολη που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την έδρα της ομώνυμης τοπικής ομάδας, καθώς μετά από συνεννόηση των δυο διοικήσεων (ΕΟΠΕ-Μαρκόπουλο) συμφωνήθηκε ότι για το καλό του αθλήματος θα επιστρέψει η ομάδα του Μαρκoπούλου στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ