1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2016 20:43

Μία ντουζίνα νίκες ο Άρης, 3-1 το Ρέθυμνο

Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Άρης που πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, φτάνοντας τις 12 νίκες. Οι κιτρινόμαυρες νίκησαν 3-1 τον ΟΠΕΡ στην Κρήτη, προσπέρασαν τον Πανναξιακό στην τέταρτη θέση, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.
Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά με μεγάλη διαφορά (12-20) αλλά ο ΟΠΕΡ κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά με το σκορ να γίνεται 24-24. Οι γηπεδούχες έχασαν την ευκαιρία στην κόντρα επίθεση που είχαν και με δυο έξυπνα πλασέ ο Άρης κατάφερε να κάνει το 0-1 (24-26).

Με ψυχολογία και μεγαλύτερη άνεση μπήκαν οι παίκτριες του Σολκίδη στο δεύτερο σετ και χωρίς να δυσκολευτούν έκαναν το 0-2 (17-25) σετ.

Το τρίτο σετ είχε αρκετή ένταση στο φιλέ με τη νησιωτική ομάδα να θέλει να επιστρέψει στο σετ και τον Άρη να θέλει να το «καθαρίσει». Ωστόσο, οι γηπεδούχες ανέβασαν την απόδοσή τους και μείωσαν σε 1-2 (25-17) σετ.

Ο Άρης επανήλθε στο τέταρτο σετ και μετά το 6-6 βρήκε εκ νέου ρυθμό, πίεσε (11-14) και κατάφερε να πάρει τελικά το σετ με 14-25 αλλά και τη νίκη με 1-3.

Διαιτητές: Καρπουζάς, Κανακάκης

Τα σετ: 24-26,17-25,25-17,14-25

ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Ντζαφέρης): Παρασχάκη, Λαγουδάκη,Κλεισάρη, Σαλούστρου, Τσελάνη, Κογεράκη, Παπουτσή λ., Κατερίνη, Ξαγοραράκη
ΆΡΗΣ (Σολκίδης): Καετάνο, Καλανταρίδου, Γκάνο, Πεσόα, Τυφλιώρη, Τσομπανίδου, Ιακωβίδου λ., Γουγούση, Πλούμη, Κούση

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα»

Θανάσης Ντζαφέρης: «Συγχαρητήρια στον Άρη. Αργήσαμε να μπούμε στο πρώτο σετ και χάθηκε από λάθη μας. Ήταν κομβικό για εμάς. Στο δεύτερο αιφνιδιαστήκαμε ενώ μείωσαμε και βρήκαμε ρυθμό στο τρίτο, δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε στη συνέχεια και να πάρουμε κάτι παραπάνω.Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι».

«Είχαμε μαχητικότητα»

Δημήτρης Σολκίδης: «Παραμένουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κοιτάμε να παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι ό,τι καλύτερο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαμε μαχητικότητα και κατακτήσαμε τη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ