1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-02-2016 16:51

O Γιάτσης μιλάει για την Τσιαρτσιάνη σε άμμο και σάλα

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη φόρεσε και πάλι χθες, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια τη φανέλα του Άρη, και ο προπονητής που την έφερε εκείνη τη χρονιά στις «κίτρινες», Γιώργος Γιάτσης, θυμάται τη συνεργασία τους τη σεζόν 2004-΄05, αλλά και στην άμμο, που χρονολογούνταν ήδη από το 1999, «πλέκοντας» το εγκώμιο της Θεσσαλονικιάς αθλήτριας.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στο pressaris ο άλλοτε προπονητής της γυναικείας, αλλά και της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός στο μπιτς βόλεϊ:

«Η Μαρία ξεκίνησε μαζί μου το μπιτς βόλεϊ το 1999 και ήταν αθλήτριά μου μέχρι το 2004. Την χρονιά εκείνη, δηλαδή, τη σεζόν 2004-΄05 την έφερε στον Άρη, θεωρώντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Και πράγματι αυτό έκανε…», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, για να προσθέσει:

«Στον Άρη είχε έρθει ως κεντρική και ακραία, αλλά τελικά βοήθησε και σε άλλες θέσεις. Είναι μία παίκτρια που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις…».

Επίσης, ερωτηθείς για το αν τον συμβουλεύτηκε τότε τι από τα δύο θα έπρεπε να επιλέξει, δεδομένου ότι η χρονιά εκείνη ήταν η τελευταία της στη σάλα, υπογράμμισε:

«Η Μαρία ήταν αυτονόητο ότι θ΄ ασχοληθεί με το μπιτς βόλεϊ, γιατί είχε την ευκαιρία να είναι μία από τις κορυφαίες παίκτριες στον κόσμο και οπωσδήποτε θα είχε καλύτερη προσωπική εξέλιξη. Συνεπώς, δεν υπήρχε δίλημμα», για να συμπληρώσει:

«Πλέον, από την στιγμή που έγιναν κάποια πράγματα και έφτασε σε αδιέξοδο, επειδή ακόμα είναι σε καλή κατάσταση, θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει στη σάλα. Ο Άρης ήταν πάντα μέσα στην καρδιά της και η ίδια δηλώνει ικανοποιημένη που συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις».

pressaris.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:29 posted by aekfan

    Σε όλες τις θέσεις. Νομίζω στους σπουδαίους εκείνους τελικούς του 2003 μέσα στον Πανελλήνιο είχε παίξει και διαγώνια (θυμάμαι καλά;). Στο φάιναλ-8 κεντρική. Οι εμφανίσεις σε ημιτελικό και τελικό αξέχαστες. Πολύ-πολύ ταλέντο. Έλα στα κιτρινόμαυρα του νότου!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ