1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2015 21:13

Έγραψε ιστορία με την πρώτη νίκη ο Πορφύρας

Η αναμονή για την πρώτη νίκη τελείωσε μαζί με τον πρώτο γύρο για τον Πορφύρα. Τα κορίτσια του Πειραιά επικράτησε με 3-2 του ΟΠΕΡ και έγραψε ιστορία.
Η ομάδα της Κρήτης παρά την απουσία της Λαγουδάκη ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλο το πρώτο σετ (1-4, 4-10, 10-16) και μέχρι το 17-21, όμως εκεί έπαθε μπλακ άουτ και με σερί 8-2 έχασε το σετ, ωστόσο η αντίδραση του ήταν εντυπωσιακή κατακτώντας πολύ εύκολα τα επόμενα δύο σετ.

Στο δ’ σετ αρχικά είχαμε μεγάλη μάχη με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 12-12, όμως εκεί ο Πορφύρας με πίεση στο σερβίς ξέφυγε 17-12 και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ ξεκίνησε καλύτερα και στο τάι μπρέικ (4-1, 7-4, 10-7) με τον ΟΠΕΡ να ισοφαρίζει 11-11. Εκεί όμως οι φιλοξενούμενες έκαναν δύο συνεχόμενα λάθη κι ο Πορφύρας έφτασε στην ιστορική νίκη.

Βασίλης Πανδής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, σ’ αυτή την ιστορική βραδιά. Κι είμαι πολύ περήφανος για όλα τα κορίτσια. Αν και δυστυχώς πήγαμε να πνιγούμε στο άγχος μας, τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογική ώθηση για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

Θανάσης Ντζαφέρης: «Δεν ήταν το καλύτερο φινάλε αυτό που κάναμε με τις δύο ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας με τη νέα χρονιά. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».

Τα σετ: 3-2 (25-23, 15-25, 12-5, 25-20, 15-12)

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Μπούρμπη, Χρήστου, Χαλβατζή, Θεοχάρη, Ράπτη, Καράκου/ Σκυθιώτη -λ, Λιάρου-λ, Παλημέρη, Παπαγεωργίου, Γκούρα, Σιδεράτου, Θαλασσινού.
ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης): Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κατερίνη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη Β./ Παπουτσή -λ, Κογεράκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ