1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-11-2015 00:08

«Ο κ. Ντζαφέρης δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο βόλεϊ»

Ο Φιλαθλητικός Λάρισας κατηγορεί τον προπονητή του ΟΠΕΡ Θανάση Ντζαφέρη για ψυχολογική πίεση προς τους διαιτητές στον μεταξύ τους αγώνα για την Α1 γυναικών. 
«Ο Φιλαθλητικός – Λαρισαϊκός στο Ρέθυμνο κατάφερε να πάρει τον πέμπτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Α1΄ γυναικών και η διοίκηση με κριτήριο την εμφάνιση και την «ψυχή» που κατέθεσαν οι παίκτριες στον αγωνιστικό χώρο, οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και νιώθει πως αποδίδουν τις τελευταίες αγωνιστικές οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ελπίζουμε, αυτές οι εμφανίσεις να συνεχιστούν και στο τέλος της σεζόν όλοι μαζί να «καρπωθούμε» την παραμονή στην κατηγορία.

Ο βαθμός όμως, είναι το λιγότερο που δικαιούνταν να πάρουν οι αθλήτριες μας στη Κρήτη, καθώς φάνηκε ποια ομάδα ήταν η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο στις «κρίσιμες» στιγμές κάποιοι βάλθηκαν να μας «κόψουν» τη φόρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Μάκη Τσιρογιάννη που συνόδεψε τον σύλλογο μας στο ταξίδι, ο κ. Θανάσης Ντζαφέρης ήταν υπεύθυνος για την επιρροή των διαιτητών σε πολλά σημεία του αγώνα. Ο προπονητής από τις γηπεδούχες προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον κόσμο που κατέκλυσε την έδρα του ΟΠΕΡ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και ασκούσε ψυχολογική πίεση στους διαιτητές με σκοπό να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, όσον αφορά την έκβαση του ματς και εν μέρει τα κατάφερε ειδικότερα στο τάι-μπρέικ, όπου έγιναν απίστευτα «ανθρώπινα» λάθη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μάκης Τσιρογιάννης, (μέλος του Δ.Σ.), τονίζει τα εξής: 
«Άνθρωποι όπως ο κ. Ντζαφέρης δεν πρέπει να βρίσκονται στον χώρο, τέτοιους χαρακτήρες το άθλημα δεν τους χρειάζεται, το βόλεϊ θέλει άτομα που σέβονται τον αντίπαλο και τους διαιτητές του εκάστοτε αγώνα. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την διοίκηση του ΟΠΕΡ και στον δεύτερο γύρο περιμένουμε να τους φιλοξενήσουμε στην πόλη μας, αλλά εδώ ο κ. Ντζαφέρης δεν θα έχει την δυνατότητα να επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα, όπως έχει μάθει να πράττει εντός έδρας»…

3 σχόλια

  • Comment Link Λεω τωρα εγω Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 15:28 posted by Λεω τωρα εγω

    Ισως η αγωνια της επιτυχους επανοδου και το αγωνιστικο αγχος παιζουν το ..........ρολο τους,η αληθεια παντως ειναι οτι πολυ ΕΟΠΕ εχει μαζευτει στο ΡΕΘΥΜΝΟ.

  • Comment Link kritis Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 14:04 posted by kritis

    Η ατμόσφαιρα στο Ρέθυμνο είναι γνωστή, αφού πολλές φορές έγιναν επώνυμες καταγγελίες για κλίμα τρομοκρατίας, με σπουδαιότερη του Ηρακλή Κηφισιάς και της Πόλας Κίτσου. Ο Ντζαφέρης πάντως που είναι και αστυνομικός το επάγγελμα δεν έδωσε στην Κερατέα τέτοια δείγματα. Να τον παρέσυρε κι αυτόν τον γεινό κλίμα; Κρίμα

  • Comment Link dimitris21 Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 13:07 posted by dimitris21

    Άσχετοι των ασχέτων με το άθλημα,τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους τον κ.Τζαφέρη....τι να πεί κανείς...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ