1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-11-2015 21:32

Στο τάι μπρέικ ο ΟΠΕΡ

Την τρίτη του εντός έδρας νίκη σημείωσε ο ΟΠΕΡ που ξεπέρασε στο τάι μπρεικ το εμπόδιο του εξαιρετικού Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού που μπορεί να έχασε, αλλά για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι είχε βαθμολογικό όφελος.

Ο Φιλαθλητικός ήταν πολύ ανταγωνιστικός και στην τελική ευθεία των δύο πρώτων σετ το προβάδισμα καθώς ήταν μπροστά με 22-23 και 22-24 αντίστοιχα, αλλά σε εκείνα τα σημεία μίλησε η εμπειρία του ΟΠΕΡ που κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 2-0.

Κι ενώ αυτή η εξέλιξη έπρεπε να δώσει ψυχολογική ώθηση στον ΟΠΕΡ, ο Φιλαθλητικός ήταν αυτός που μπήκε ακόμη πιο δυνατά κερδίζοντας εύκολα το τρίτο σετ και κάνοντας μια μικρή ανατροπή στο δ’ σετ όταν το εις βάρος του 11-8, μετατράπηκε σε 13-18 για να οδηγηθεί το ματς στο τάι μπρέικ.

Στο 5ο σετ όμως το αρχικό 4-4 έγινε 8-5 για τον ΟΠΕΡ που έφτασε στο 13-8 για να μειώσει ο Φιλαθλητικός σε 14-12, αλλά στην επόμενη φάση η ομάδα Ρεθύμνου πήρε τον πόντο που της χάρισε και τη νίκη.

Θανάσης Ντζαφέρης: «Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι η νίκη, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο σε κάποια πράγματα στις προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσουμε την απόδοση μας».

Λάμπρος Πράππας: «Για άλλη μια φορά φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό κι ελπίζω στο τέλος να μην τα πληρώσουμε. Θ απρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι δεν είμαστε ομάδα που έχει ρίξει ακόμη λευκή πετσέτα».

Τα σετ: 26-24, 26-24, 13-25, 18-25, 15-12
ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης: Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Βροντάκη -λ, Ξαγοραράκη Τζ., Τσελάνη. 
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Πράππας): Τσοπούλου, Τουσιούδη, Γεροβασιλείου, Ντόνα, Δίρβα, Τζούριτς, Αναγνωστοπούλου -λ / Χατζηελευθερίου -λ, Μαυροπάνου.
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα το απόγευμα της Δευτέρας.
**Η φωτογραφία είναι από το www.goodnet.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ