1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2015 19:45

Ξεκίνησε με νίκη ο ΟΠΕΡ

O ΟΠΕΡ ξεκίνησε με το δεξί την Α1 γυναικών, επικρατώντας με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου στην Κρήτη



 

Με εξαίρεση το πρώτο σετ, όπου μετά τον 10ο πόντο η ομάδα της Κρήτης πήρε μια σημαντική διαφορά, στα άλλα δύο υπήρχε σχετική ισορροπία, με τη διαφορά ότι η γηπεδούχος ομάδα τελείωσε όλες τις κρίσιμες κόντρα μπάλες μετά τον 20ο πόντο, σε αντίθεση με τις νεοφώτιστες που δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες είχαν.


Θανάσης Ντζαφέρης: «Το θετικό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη και αυτό που κρατάμε από το σημερινό ματς είναι οι τρεις βαθμοί. Υπήρχε λίγο άγχος, αλλά το ξεπεράσαμε από ένα σημείο και μετά και εκμεταλλευτήκαμε ιδανικά την έδρα μας»

Ζωλασταθιάδης: «Ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου και γι’ αυτό χάσαμε. Κάποια κορίτσια έπαιξαν για πρώτη φορά στην Α1 και στην ροή του αγώνα έγιναν κάποια λάθη τα οποία θα τα διορθώσουμε στο άμεσο μέλλον».

Τα σετ: 3-0 (25-15,25-23,25-23)

ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης): Παρασκάκη, Κατερίνη, Λαγουδάκη, Κλεισιάρη, Σαλούστρου, Ξαγοραράκη Β/ Παπουτσή -λ, Ξαγοραράκη Τζ., Τσελάνη
ΑΙΑΣ(Ζωλασταθιάδης): Χρηστινίδου, Ανδρονικίδου, Κυριακίδου, Στεφανίδου, Καράτερζη, Ναϊντένοβα/ Γεωργιάδου -λ, Ακριτίδου-λ, Μπουρνή, Ξανθοπούλου, 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ