Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-10-2015 13:31

Κουτουξίδου: «Στόχος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Για τον καθοριστικό... ρόλο που θα παίξει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, μίλησε η έμπειρη πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Νικολέττα Κουτουξίδου, η οποία εμφανίστηκε ξεκάθαρη όσον αφορά τους στόχους του Παναθηναϊκού, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ.

Η έμπειρη πασαδόρος μίλησε για το πως κυλά η μέχρι τώρα προετοιμασία, τους στόχους της νέας χρονιάς, αλλά και για το πως κρίνει την έως τώρα παρουσία της ομάδας με βάση τα φιλικά που έχουν δώσει.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς έχει ξεκινήσει. Πες μου δύο λόγια.

«Εύχομαι να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα. Μετά από πέντε χρόνια απουσίας επέστρεψα σε ένα σύλλογο, που μόνο όμορφες στιγμές έχω στο μυαλό μου. Το κλίμα στον σύλλογο είναι άψογο. Ένα στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό γιατί σε βοηθάει να κάνεις ακόμη πιο σωστά τη δουλειά σου».

Πώς κυλάει η προετοιμασία της ομάδας;

«Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει κάτι περισσότερο από ένα μήνα. Η κούραση όπως είναι φυσικό είναι μεγάλη, αλλά για να φτάσεις κάπου επιβάλλεται να κουραστείς. Προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδa.Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, όλα βαίνουν όπως πρέπει»

Έχετε δώσει κάποια φιλικά, αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/10) θα συμμετάσχετε σε ένα δυνατό τουρνουά με τόπο διεξαγωγής την Σαντορίνη. Αποτελείς μία εκ των εμπειρότερων αθλητριών στον Παναθηναϊκό, πως κρίνεις την έως τώρα εμφάνιση της ομάδας;

«Μέχρι στιγμής με βάση τα δύο φιλικά που δώσαμε, η εμφάνιση της ομάδας κρίνεται αρκετά καλή. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε ένα δυνατό τουρνουά στη Σαντορίνη, όπου ευελπιστούμε πως θα πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις . Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, ώστε η ομάδα να βρει τον απόλυτο ρυθμό και να είναι πανέτοιμη με την έναρξη των υποχρεώσεων»

Επέστρεψες μετά από πέντε χρόνια απουσίας σε γνώριμα... μέρη. Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, να βοηθήσω την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα, στόχος του Παναθηναϊκού είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που μόνο υψηλούς στόχους πρέπει να θέτει. Σίγουρα για να επιτευχθεί αυτό θέλει σκληρή δουλειά».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας...

«Περιμένω να ξαναζήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που μου έλειψε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος ήταν ανέκαθεν στο πλευρό της ομάδας και να συνεχίσει να το κάνει. Είναι η δύναμη μας. Εμείς από την πλευρά μας του υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Παναθηναϊκό μας».

Πηγή: panathinaikos24.gr

Σχετικά άρθρα