1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-09-2015 14:37

Χθες... προπόνηση, σήμερα φιλικό

Αγώνας καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν ο χθεσινός ανάμεσα στον ΟΠΕΡ και τη Σαντορίνη. Οι δύο ομάδες, έδωσαν κανονικά το ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο του Ρεθύμνου, αλλά με τρόπο τέτοιο που η μέτρηση στους πόντους ήταν δύσκολη έως αδύνατη για τους φιλάθλους.

Βέβαια, αυτό που μετρούσε για 'κείνους ήταν να δουν καλές φάσεις και φυσικά τις επανόδους παλιών παικτριών, καθώς και τις νέες που πλαισίωσαν το γυναικείο τμήμα.

Φυσικά για τους προπονητές, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ο Θανάσης Τζαφέρης, αλλά και ο ομόλογός του, το είδαν από διαφορετική σκοπιά και… οπτική γωνία, το συγκεκριμένο «διπλό».

Ο 44χρονος κόουτς του Ρεθύμνου, «έκοβε συνεχώς βόλτες» γύρω από το τερέν στο οποίο αγωνιζόταν η ομάδα του και φυσικά έκανε τις ανάλογες συστάσεις στις παίκτριές του.

Το σκορ μετριόταν με πολύ διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι έχει συνηθίσει ο κόσμος με τη γραμματεία να καταγράφει τις στιγμές και την ίδια ώρα, να ξεκινάει ένας πόντος πετώντας ένας κόουτς τη μπάλα από τον πάγκο του…

Αυτό που είχε σημασία, ήταν ότι όλες οι κοπέλες πήραν αγωνιστικά λεπτά, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Ο Αθηναίος τεχνικός πάντως, είχε την ευκαιρία να δει να αγωνίζονται οι: Κλεισιάρη, Παπουτσή, Σαλούστρου, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Γ., Τζαλούση, Ξαγοραράκη Β., Ντεμάι, Αλεξίου, Παυλάκη και Βροντάκη.

Στις 17.00, οι δύο ομάδες θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη», φορώντας τα «καλά» τους αυτή τη φορά κι όχι τα προπονητικά τους. Φυσικά θα κρατηθεί σκορ και θα αποτελέσει ουσιαστικά το πρώτο τεστ για τις Ρεθεμνιώτισσες.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε 1-3, αλλά οι ομάδες συνέχιζαν να παίζουν. 

Rethnea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ