1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-09-2015 14:39

Δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους Ολυμπιακός και Πανναξιακός

Μία σειρά δυνατών ...τεστ ετοιμάζονται να δώσουν Ολυμπιακός και Πανναξιακός, με τον πρώτο να έχει πλέον στο ρόστερ του την Μελίνα Εμμανουηλίδου και Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα, που έκαναν εξαιρετική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη με την ομάδα της Νάξου.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην Νάξο και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με τον Πανναξιακό, τον πρώτο την ίδια μέρα και τον δεύτερο το Σάββατο. Στους αγώνες αυτούς θα υπάρξει και «άτυπη ρεβάνς» σε έναν τρίτο αγώνα στις 3 Οκτωβρίου αυτή τη φορά στο «Μελίνα Μερκούρη», στην έδρα του Ολυμπιακού.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις δύο ομάδες να μετρήσουν τις δυνάμεις τους αφού ο Ολυμπιακός ήταν ο νταμπλούχος της περσινής σεζόν και ο Πανναξιακός αρίστευσε σε Ελλάδα και Ευρώπη με δύο παίκτριες που φορούν πλέον τα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα εξετάζεται η διεξαγωγή τουρνουά στη Νάξο την τελευταία εβδομάδα πριν από το πρώτο σέρβις. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες βολιδοσκοπήσεις και έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ