1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-09-2015 13:07

Στον Αστέρα η Γέλιτς

Μία παλιά γνώριμη των ελληνικών γηπέδων από τον Πανελλήνιο και τον Ηρακλή Κηφισιάς θα φορά τη φανέλα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου τη νέα σεζόν, στην πρώτη προσπάθεια της ομάδας στην Α1 γυναικών.
Ο λόγος για την Βέσνα Γέλιτς, η οποία στα 33 της κουβαλά πολλά χρόνια εμπειρίας στις πλάτες της μιας και έχει τιμήσει το εθνόσημο της Κροατίας, ενώ έχει παίξει εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες, στην ομάδα του Ζάγκρεμπ, στη Μλάντοστ, την Ουραλότσκα, την Χάρο, την Γαλατασαράι και την Λιουμπλιάνα.

Η 33χρονη διαγώνιος από την Κροατία με καριέρα...μοντέλου, έχει το βόλεϊ στο αίμα της, αφού είναι κόρη του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού, Ίβιτσα Γέλιτς και αδερφή της Μπάρμπαρα Γέλιτς.

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link αγγελοπουλος Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 08:09 posted by αγγελοπουλος

    Μηπως το πειρα χαμπαρι και γι'αυτο δεν χωνω αλλα σε αυτους που με κοροιδευουνε ?

    για σκεψου !

  • Comment Link Παρατηρητης Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 06:34 posted by Παρατηρητης

    Το να μην μπορεις ειναι ενα πραγμα , το να μπορεις ομως και να το παιζεις πονηρουλης ειναι αλλο.Θεωρουν δεδομενο οτι θα πεσουν Αιαντας και Λαρισσα και ο καθενας τους θεωρει οτι θα ειναι αυτος που θα σωθει με ροστερ για τα ψεματα.Εδω που τα λεμε ο Μεσογειος ως παλια καραβανα και λογω σωστων .......διασυνδεσεων εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να την γλυτωσει αν και πιστευω οτι η Λαρισσα δεν ειναι δεδομενη.

  • Comment Link ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.... Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 22:34 posted by ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣΑΙ....

    Φτιάχνεις μια ομάδα για Α2 και είσαι Α1 ......Φτιάχνεις μία ομάδα για Α1 και είσαι Α2 .....μήπως σε κοροίδευουν και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι καπετάνιε?????????

  • Comment Link ASTERAS EISAI...... Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 22:30 posted by ASTERAS EISAI......

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΥΧΤΑ.....ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ......

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ