1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-08-2015 13:41

Μπαίνει γήπεδο και αναμένει ξένες ο Πανναξιακός

Την Δευτέρα 31/08 και με μοναδική απούσα την Ειρήνη Κελεσίδου, η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική στο European League, ξεκινά η προετοιμασία του Πανναξιακού, υπό τις οδηγίες του Ζόραν Κόβασιτς. Το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο, ενώ λείπουν οι ξένες που θα ενισχύσουν την ομάδα στις θέσεις της πασαδόρου, διαγωνίου και ακραίας ή κεντρικής. 
«Η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την Δευτέρα 31 Αυγούστου με τη παρουσία σχεδόν όλων των αθλητριών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Την ερχόμενη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα είναι η επίσημη «πρώτη» για την ανανεωμένη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς το ρόστερ είναι συμπληρωμένο και λείπουν μόνο τα ονόματα των ξένων αθλητριών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Οι συζητήσεις συνεχίζονται όσον αφορά τις ξένες αθλήτριες και όλα δείχνουν ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η επιστροφή του Ζόραν Κόβασιτς στη Νάξο, η ανανέωση συνεργασίας με τις αθλήτριες της ομάδας Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Διώτη και Ειρήνη Κελεσίδου καθώς και η προσθήκη στην ομάδα των ταλαντούχων Ναταλίας Μεταξά και Κωνσταντίνας Δρακουλίδου και των έμπειρων αθλητριών Αποστολίας Νούσια, Άννας Καρπουζά, Σίσσυ Αποστολίδου και Σοφίας Γκιαούρη, συνθέτουν το νέο ρόστερ της ομάδας που όπως και την περασμένη σεζόν φιλοδοξούν για μία επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Όλες οι αθλήτριες αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί μέχρι την Κυριακή ενώ ο προπονητής Ζόραν Κόβασιτς που έρχεται σήμερα στη Νάξο δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ειρήνη Κελεσίδου καθώς αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα Βόλεϊ. Οι αθλήτριες θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν».

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.
  • Άνετα στους «8» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Πορφύρα
    Ο Πανναξιακός ΑΟΝ έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα  προημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών. Η ομάδα της Νάξου σε 66 λεπτά επιβλήθηκε 3-0 σετ του Πορφύρα ο οποίος ταξίδευσε στο νησί με 9 αθλήτριες και χωρίς τις Γιοβάνη, Γκεγκενμπάχερ, Δραγουμάνου, Θαλασσινού, Φωτεινού και Μεταξά.
  • Επεισοδιακή απόδραση του ΑΟ Θήρας απο τη Νάξο
    Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε στο «Ελ Κλάσικο» των Κυκλάδων για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών ο ΑΟ Θήρας, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Πανναξιακού. ‘Ηταν η 14η νίκη για τις φιλοξενούμενες οι οποίες συνεχίζουν να είναι στον έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και στο ρετιρέ της βαθμολογίας.
  • VL Γυναικών (13η αγωνιστική): Μεγάλες συγκρούσεις σε Νάξο και Βούλα
    Οι δύο σπουδαίες μονομαχίες ανάμεσα σε Πανναξιακό-Ολυμπιακό και Θέτιδα-ΑΟ Θήρας, ειναι τα παιχνίδια που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών . Αναλυτικά:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ