1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2015 20:32

Ο Τζαφέρης στον πάγκο του ΟΠΕΡ

Επιτέλους προπονητής για την γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ, καθώς ανακοινώθηκε ο Θανάσης Τζαφέρης ως πρώτος προπονητής με συνεργάτη τον περσινό κόουτς, Νίκο Ζιώγα. Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει η προετοιμασία η Ρεθυμνιώτικη ομάδα. Ο νέος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2011 όταν και ήταν στο πόσο του τεχνικού διευθυντή.




«Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασίας του για την Γυναικεία ομάδα μας με τους προπονητές: Θανάση Τζαφέρη, με συνεργάτη του τον Νίκο Ζιώγα.

Η Διοίκηση του Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου τους καλωσορίζει ΞΑΝΑ στην οικογένειας του.
Η ομάδα μας Α1 Γυναικών ξεκινώντας την προετοιμασία της καθώς και στην διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν θα χρησιμοποιεί τις πλήρεις εγκαταστάσεις του Οcean Fitness Center. Μια ευγενική χορηγία των ιδιοκτητών του για 3 συνεχόμενη χρονιά τους οποίους το Δ.Σ. ιδιαίτερα ευχαριστεί».


Οι μέχρι στιγμής αθλήτριες που αποτελούν το ρόστερ της είναι οι Άννα Σαλούστρου, Ανδρονίκη Κατερίνη, Μαρία Αλεξίου, Ντέα Ντεμάι, Στέλλα Λαγουδάκη, Γεωργία Ξαγοραράκη, Παυλάκη Χριστίνα, Μάγδα Δραμιτινού, Μαριλή Βροντάκη, Ξένια Σημαντηράκη, Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Γιούλη Παρασκάκη, Ελεάνα Χατζάκη, Ραφαέλα Χατζάκη, Στελίνα Παπαδάκη, Βαρβάρα Ξαγοραράκη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Τουρλίτη, Κιλιντζιράκη και Μαρία Παπουτσή.

2 σχόλια

  • Comment Link Αεκ21 Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 15:11 posted by Αεκ21

    Μ.Γ μας τρολαρεις;;;

  • Comment Link Μ.Γ Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 11:13 posted by Μ.Γ

    Πολύ καλος προπονητης ,στα χερια του η Κερατεα ειχε κανει εξαιρετικα πραγματα,ειναι θετικο για τον χωρο που επιστρεφει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ