1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-08-2015 21:36

Οικονόμου: «Το μυστικό του ΑΟ Θήρας»

Για τα σωστά πρότυπα με τα οποία λειτουργεί ο ΑΟ Θήρας μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Οικονόμου στο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την οικονομική σταθερότητα και τους ανθρώπους που στελεχώνουν τη διοίκηση χαρακτήρισε ως κύρια συστατικά για την ανοδική πορεία του ΑΟ Θήρας, ο προπονητής της ομάδας, Απόστολος Οικονόμου, μιλώντας ζωντανά στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός του ΑΟ Θήρας μίλησε για την παραμονή του στην ομάδα λέγοντας ότι ήθελε να συνεχίσει καθώς «η διοίκηση δίνει την ευχέρεια να κάνει το επάγγελμά σου όπως πρέπει να το κάνεις, χωρίς να απασχολούν άλλα προβλήματα».

Παράλληλα, μίλησε για τα μυστικά της ανοδικής πορείας του ΑΟ Θήρας:

«Το μυστικό είναι ότι η διοίκηση αποτελείται από έξυπνους ανθρώπους. Έχουν ένα προχωρημένο project και παράλληλα όλοι οι φορείς στο νησί είναι δίπλα στην ομάδα και βοηθούν είτε οικονομικά είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Μπορούμε να φέρνουμε ξένες αθλήτριες, καθώς εξασφαλίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα οικονομικά και ότι τα λεφτά τους θα είναι ασφαλή και ότι όλα θα είναι οργανωμένα».

Σε ό,τι αφορά την εικόνα που θα έχει το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, είπε:

«Υπάρχουν τρία νησιά πλέον στην Α1. Είναι θετικό αυτό καθώς με αυτό τον τρόπο ανεβαίνει το προϊόν. Πρέπει να υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αν θέλουμε να λέμε ότι η Α1 είναι η ελίτ του γυναικείου βόλεϊ. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το πρωτάθλημα θα είναι ποιοτικά ανώτερο. Και ο Ολυμπιακός, και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι και η Σαντορίνη ενισχύθηκε. Αυτοί μαζί με τη Νάξο θα συμπληρώσουμε την πεντάδα. Όλο το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανεπτυγμένο».

Όσο για τους στόχους του ΑΟ Θήρας, τόνισε:

«Στη ζωή μας προσδοκούμε το καλύτερο. Μιλάμε για τετράδα και να μπούμε στα play-off».

Πηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ