1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
08-08-2015 15:50

Στον Πανναξιακό και η Νούσια

Στον Πανναξιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Αποστολία Νούσια ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Γυναικών. H Νούσια είναι γεννημένη στις 13/03/1991 κι έχει ύψος 1,78. 

O Πανναξιακός ΑΟΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αποστολίας Νούσια στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου, την Αποστολία Νούσια. Η 24χρονη ακραία από τη Λάρισα,με παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Παναθηναϊκού, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε μετά τη μεταγραφή της στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Πανναξιακό. Θεωρώ ότι με την συγκεκριμένη επιλογή κάνω ένα βήμα παραπάνω ως αθλήτρια γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ μ'ένα καταξιωμένο προπονητή όπως είναι ο κύριος Κόβαζιτς και ν'αγωνιστώ σ'ένα σωματείο που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και την ομάδα της Λάρισας που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την μεταγραφή μου στο νησί όπως και την διοίκηση της Νάξου. Εύχομαι να έχουμε πάνω απ'όλα την υγεία μας και είμαι σίγουρη ότι με πολύ δουλειά και με την στήριξη του κόσμου θα είναι μία πολύ θετική χρονιά για εμάς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ