1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-08-2015 14:25

Ενίσχυση με Στεφανίδου ο Αίαντας

Την απόκτηση της 19χρονης κεντρικής, Μαρίας Στεφανίδου ανακοίνωσε ο Αίαντας Ευόσμου. Η νεαρή παίκτρια είναι γεννημένη στις 25/11/1995 κι έχει ύψος 1,84. 

Η ανακοίνωση:

«Η Μαρία Στεφανίδου είναι κεντρικός και ξεκίνησε από τον Αρχέλαο Κατερίνης. Είναι στην πόλη μας τα δύο τελευταία χρόνια για σπουδές και πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή.

Μαρία καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στο συνδυασμό σπουδών και αθλητισμού».

Σχετικά άρθρα

  • Τα νέα δεδομένα των 12 ομάδων της Volleyleague γυναικών - ποιες αθλήτριες αποχώρησαν
    Η αναστολή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ, το κλείσιμο όλων των γυμναστηρίων και η απαγόρευση των προπονήσεων σε όλη την Ελλάδα λόγω του COVID-19 είχε αντίκτυπο και στα σωματεία.
  • VL Γυναικών (13η αγωνιστική): Μεγάλες συγκρούσεις σε Νάξο και Βούλα
    Οι δύο σπουδαίες μονομαχίες ανάμεσα σε Πανναξιακό-Ολυμπιακό και Θέτιδα-ΑΟ Θήρας, ειναι τα παιχνίδια που προκαλούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών . Αναλυτικά:
  • VL Γυναικών (10η αγωνιστική): Πρεμιέρα στην Ηλιούπολη, μονομαχία στη Νάξο
    Την Παρασκευή 13/12 με τον αγώνα του ΓΣ Ηλιούπολης με τον ΑΟ Θήρας στην Αθήνα θα ανοίξει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στους αγώνες του Σαββάτου (14/12) ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τον Παναθηναϊκό στη Νάξο ενω τέσσερις από τους έξι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming.
  • Volleyleague γυναικών: Ο οδηγός του 49ου πρωταθλήματος
    Το 49ο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και οι 12 ομάδες είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. O Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟ Θήρας, ο Πανναξιακός, ο Άρης, η Θέτιδα, ο Αίαντας, ο Πορφύρας, το Μαρκόπουλο, ο Ηλυσιακός και η Ηλιούπολη θα δώσουν τη μεγάλη μάχη για τον τίτλο, την 4αδα των πλέι οφ και την παραμονή στην κατηγορία.
  • Κυκλοφόρησαν τα επετειακά εισιτήρια διαρκείας του Πορφύρα
    Kάλεσμα στους φιλάθλους του Πορφύρα έκανε η διοίκηση της Πειραιώτικής ομάδας με αφορμή την κυκλοφορία των επετειακών εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου για τα παιχνίδια της Volleyleague γυναικών και της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Τσάλεντζ καπ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ