1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 20:04

«Η νίκη είναι το ευχαριστώ σε όσους μάτωσαν για να ταξιδέψει η ομάδα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και τους δυο βαθμούς επί του Ρεθύμνου δήλωσε στο volleyball.grο προπονητής του Ηρακλή, Παναγιώτης Καλπάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ΟΠΕΡ - Ηρακλής. Ευχαριστημένος με την συγκομιδή του βαθμού σε σχέση με την έκβαση της αναμέτρησης παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΟΠΕ Ρεθύμνου, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος.

 

Από την πλευρά του ο κ. Καλπάκης μέσα στη χαρά της νίκης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει κάποιους ανθρώπους. «Κάποιοι μάτωσαν οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να ταξιδέψει στην Κρήτη, αλλά πιστεύω ότι τους ανταποδώσαμε τη θυσία τους με τη νίκη που κατακτήσαμε κι ήταν το δικό μας ευχαριστώ προς αυτούς», είπε αρχικά και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ρεθύμνου για την καταπληκτική ατμόσφαιρα, αλλά και τη συμπεριφορά τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, αφού παρά την ήττα τους μας συνεχάρησαν. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη και τους δύο βαθμούς, αφού παίζαμε με μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά τα καταφέραμε».

Ενώ ο τεχνικός του Ρεθύμνου τόνισε: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι είναι κέρδος που πήραμε τον πόντο και κρατήσαμε τη διαφορά μας από τον Ηρακλή. Όπως φαίνεται θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε πότε θα ξεκαθαρίσει η 4η θέση. Απομένουν 5 αγωνιστικές εμείς έχουμε τον Ολυμπιακό, ο Ηρακλής υποδέχεται την Κηφισιά κι όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα βρεθεί από πάνω».

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΚ-γυναίκες: Πρωταθλήτρια Κρήτης με ανατροπή η ΓΕ Ηρακλείου
    Η Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Κρήτης στις γυναίκες, αφού επικράτησε στην έδρα της του Ν. ΟΠΕΡ και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών πλέι οφ Β΄εθνικής.
  • Α2 Γυναικών: 'Αλμα παραμονής ο ΟΠΕΡ, νίκη για ΕΟΣ
    Μία ακόμη σημαντική νίκη για την παραμονή του, πέτυχε ο εξαιρετικός ΟΠΕΡ, ο οποίος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι άουτ του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών επικράτησε στην Αθήνα του ΑΣ Ηλιούπολης με 1-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό του Λουτρακίου, πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.
  • «Μπαλωθιά» ΟΠΕΡ στις Αμαζόνες με 3-1!
    Η μεγαλύτερη έκπληξη της 14ης αγωνιστικής του Ά ομίλου της Α2 πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να λυγίζει με 3-1 σετ τις Αμαζόνες που είναι μία από τις διεκδικήτριες της ανόδου.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

2 σχόλια

  • Comment Link zamboni Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 14:50 posted by zamboni

    Εσύ μάτωσες; Αλλά ξέχασα, εσύ ματώνεις τα πληκτρολόγια τόσο καιρό, βγάζοντας το κόμπλεξ σου...

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 19:54 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

    Ο θειος σου ματωσε κι αυτος; Ξεχασα αυτος ματωνει τοσα χρονια. Ενταξει λεμε και καμια ... να περασει η ωρα. Ας ειναι καλα οι ηρακληδεις που ανταποκρινονται στις συνεχεις εκκλησεις και ερανους μιας ανικανης και ανυπαρκτης διοικησης. Ως ποτε; Δεν το βλεπω για πολυ ακομα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ