1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2013 15:08

Το νικηφόρο ντεμπούτο του Περσιανλή (φωτο)

Δείτε φωτορεπορτάζ του Γιώργου Γκολέμα από την νίκη του Ανατόλια επί των Τραχώνων στο νικηφόρο ντεμπούτο του Γιώργο Περσιανλή σε πάγκο γυναικείας ομάδας.

1 σχόλιο

  • Comment Link Alimiotis Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 18:43 posted by Alimiotis

    Πέντε χειρουργεία για να πέσουν οι Τράχωνες. Πρώτο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή εκτός. Με το Μαρκόπουλο και στα δύο, με το Παναθηναϊκό εκτός και με το Ανατόλια χθες οι διαιτητές έκαναν την δουλειά τους. Στο κρίσιμο δεύτερο σετ με τους Τράχωνες 6 πόντους μπροστά οι διαιτησία μπήκε στο γήπεδο. Αποκορύφωμα οι τρεις τελευταίοι πόντοι. Στη φαντασία του πρώτου ο ένας. Κίτρινη σε παίκτρια ο δεύτερος, κίτρινη στον πάγκο ο τρίτος και το Ανατόλια πήρε το σετ! Οι Τράχωνες δεν έπαιξαν καλά αλλά ούτε και το Ανατόλια. Είναι όμως ντροπή και παρακμιακό φαινόμενο να βγαίνουν οι θέσεις στα γραφεία και όχι στα γήπεδα. Αλήθεια αν οι Τράχωνες τα παρατήσουν και πάρουν τρίποντα τα Βριλήσσια και οι Μακεδόνες μήπως δούμε τον Παναθηναϊκό στην Α2;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ