1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-02-2013 20:28

MVP η... 19αρα Σαλούστρου, που μιλάει για παραμονή

Πολυτιμότερη αθλήτρια για την 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών αναδείχθηκε η Άννα Σαλούστρου. Ο Ελληνίδα κεντρικός βοήθησε πολύ τον ΟΠΕΡ να πάρει... τρίποντο τετράδας απέναντι στο ΔΑΣΩ, καθώς σημείωσε 19 πόντους.
«Με ξαφνιάζετε» δήλωσε στο volleyball.gr η 28χρονη αθλήτρια στο άκουσμα της είδησης πως είναι η πολυτιμότερη του Σαββατοκύριακου και σχολίασε για την πορεία του Ρεθύμνου: «Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό της περσινής ομάδας καθώς εξηγήσαμε και στον πρόεδρο πως η ομάδα πρέπει να διατηρήσει τον κρητικό χαρακτήρα. Κάναμε λοιπόν ελάχιστες προσθήκες που χρειάζονταν για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Α1, όπου στόχος μας είναι η παραμονή».

Δεν είναι λίγο οξύμωρο να λέτε ακόμα για παραμονή, όταν η ομάδα είναι στην 4η θέση και με διαφορά 4 βαθμών από την 5η;
Μάλλον δεν θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τόσο ψηλά για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ο προπονητής μας λέει συνεχώς πως πρέπει να έχουμε τα κεφάλια κάτω και να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι σίγουρα περίεργο που είμαστε στην τετράδα καθώς πλην της Κολομβιανής Κορτές, στην ουσία είμαστε η ίδια εξάδα που πέρυσι παίζαμε στην Α2. Είναι όμως ενθαρρυντικό πως βελτιωνόμαστε συνεχώς ως ομάδα και ως παράδειγμα θα φέρω την Σημαντηράκη, η οποία παίζει λίμπερο και έχει μεγάλο βάρος ευθύνης. Η Ξένια έχει απίστευτη εξέλιξη. Το αξιόλογο είναι πως η ομάδα χαρακτηρίζεται από την ομαδικότητα και την ομόνοια. Έχουμε βέβαια και την εμπειρία και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πορεία. Η διοίκηση θέτει υψηλό στόχο, όχι για να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά για να είναι σίγουροι πως θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας… Εγώ ως αθλήτρια μπορεί να έχω φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά παραμένω προσγειωμένη. Κι όταν και μαθηματικά θα κατοχυρώσουμε την παραμονή μας, τότε θα θέλουμε και τετράδα και πλέι οφ.

Στο Κύπελλο ο ΟΠΕΡ είναι ένα βήμα πριν από το φάιναλ φορ…
Έχουμε αποδείξει πως είμαστε δεμένες και το καλό είναι πως σε κάθε παιχνίδι ξεχωρίζει και μία διαφορετική αθλήτρια κι έτσι κρατάμε την ομάδα σε ένα σταθερά καλό επίπεδο, παρά τους τραυματισμούς, που άλλωστε έχουν κι άλλες ομάδες. Στο Κύπελλο λοιπόν, γίνονται τα πάντα. Το έζησα αυτό και με το Μαρκόπουλο πριν από λίγα χρόνια. Στο παιχνίδι που προκριθήκαμε απέναντι στους Τράχωνες, ήταν κορώνα-γράμματα. Το πήραμε μάλλον γιατί μπήκαμε πιο αποφασισμένες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Τράχωνες, αν και αουτσάιντερ λόγω βαθμολογικής θέσης, δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν ζημιά. Τώρα περιμένουμε τον νικητή του Πανναξιακός - Ηρακλής και σε ματς που δεν έχεις άλλη ευκαιρία μπορούν να γίνουν εκπλήξεις. Γιατί όχι κι εμείς λοιπόν!

Το επαρχιακό βόλεϊ τελικά υστερεί ή υπερτερεί σε σχέση με τις μεγάλες πόλεις;
Η αλήθεια είναι ότι παρότι η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο, δεν είχα φανταστεί ποτέ να φεύγω από την Αθήνα. Και στον ΟΠΕΡ ήρθα συγκυριακά. Και δεν κρύβω πως είχα ανασφάλεια για το τι θα ζήσω. Αλλά το κέρδος του κόσμου στις μικρότερες πόλεις είναι τεράστιο. Δεν είναι τυχαίο που όποιες ομάδες έρχονται να παίξουν στην Κρήτη μπαίνουν με σεβασμό στο «Μελίνα Μερκούρη». Αν δεν είχαμε τον κόσμο μαζί μας θα ήμασταν μια μικρή επαρχιακή ομάδα. Το αρνητικό είναι πως δεν έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε φιλικά παιχνίδια, ενώ βδομάδα παρά βδομάδα κάνουμε ταξίδια και τα έξοδα είναι περισσότερα. Όμως, από την άλλη, είμαστε μια κοινωνία αγαπημένη και αυτό το θετικό καλύπτει τα αρνητικά και η ομάδα έχει υγεία.

Σχετικά άρθρα

  • Μανωλίνα Κωνσταντίνου: «Στις δύο Δέσποινες της ζωής μου»
    Το καλύτερό της επιθετικά παιχνίδι πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια ακραία της Θέτιδας σταμάτησε στους 30 πόντους στη νίκη με 3-2 σετ επί του Πορφύρα, εμφάνιση που της χάρισε το δεύτερο βραβείο MVP στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με τη






































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    Το καλύτερό της επιθετικά παιχνίδι πραγματοποίησε το Σάββατο το βράδυ στο «Παναγιώτης Σαλπέας» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η Κύπρια ακραία της Θέτιδας σταμάτησε στους 30 πόντους στη νίκη με 3-2 σετ επί του Πορφύρα, εμφάνιση που της χάρισε το δεύτερο βραβείο MVP στα δύο χρόνια που αγωνίζεται με την ομάδα της Βούλας.











  • Η Ναταλία Μεταξά MVP της 16ης αγωνιστικής
    H Ναταλία Μεταξά είναι η MVP της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η Ελληνίδα κεντρική (1μ87) στη μεγάλη νίκη του Πορφύρα στην έδρα του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους με 9/14 τελειωμένες επιθέσεις και έναν άσσο.
  • O Αργύρης Μαυροβουνιώτης βραβεύτηκε MVP Βίκος Cola
    Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League.
  • Ματς καριέρας για την Νικολογιάννη που πήρε και το MVP
    Η Ασημίνα Νικολογιάννη είναι η MVP της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η Ελληνίδα ακραία του Μαρκόπουλου, στη δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας της επί των «κιτρινόμαυρων», έδωσε το δικό της σόου καθώς πέτυχε 32 πόντους με 26/52 επιθέσεις (50% αποτελεσματικότητα), 2 άσσους, 4 μπλοκ και 22% στην υποδοχή. Μάλιστα με δικό της πόντο, διαμορφώθηκε το 15-12 στο τάι μπρέικ, δίνοντας τη νίκη στο Μαρκόπουλο μετά απο τρεις σερί ήττες.
  • Ο Θεόδωρος Βουλκίδης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής
    Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού Θεόδωρος Βουλκίδης αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

9 σχόλια

  • Comment Link AEKVCfan Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 12:55 posted by AEKVCfan

    όταν μιλάμε για προσωπικές σχέσεις πάντα το 99/100 πρέπει να χρησιμοποιούμαι είτε μιλάμε για έναν απλό γνωστό είτε για τον ίδιο μας τον αδελφό... η ερώτηση σου ήταν αν την ξέρω σίγουρα, και σου απάντησα πως είμαι 100% σίγουρη πως την ξέρω... σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που την γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα, αλλά ο καθένας σχηματίζει την προσωπική του άποψη... αλλά έχω βαρεθεί όλες αυτούς τους ηθικούς με τα "τυπικά" και το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν οι αθλήτριες..

  • Comment Link nikman Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 06:18 posted by nikman

    Δεν έκρινα αν είναι καλή ή κακή παίκτρια, ούτε έκρινα αυτά που λέει. Δεν μου προκαλούν και δεν μου προκαλούσαν ποτέ καμιά εντύπωση. Απλά καλό είναι να χρησιμοποιούμε την έκφραση "απ'όσο εγώ την ξέρω"... Κάποιος άλλος μπορεί να γνωρίζει κάτι, κάποιον, οτιδήποτε, πολύ καλύτερα απο εμάς... Γι'αυτό σου λέω AEKVCfan, πες καλύτερα 99/100...

  • Comment Link redpower Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 22:23 posted by redpower

    ΟΠΑΔΟΣ και Nickman ελευθερία λόγου υπάρχει και ο καθένας μπορεί να ευχαριστεί όποιον θέλει ποιο πρωτόκολλο λέει να λέμε στάνταρ για διοίκηση και κόουτς... Επειδή "πρέπει" να ειπωθεί? αυτό ειναι το ηθικό για σας? Ίσως πριν κρίνετε να φροντίζατε να γνωρίσετε τον άνθρωπο Άννα.... Άντε όλοι μάθατε βόλει και ξέρετε και να κρίνετε κιολας...

  • Comment Link AEKVCfan Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2013 20:12 posted by AEKVCfan

    nikman 100% σίγουρη :) για ποιο λόγο μπορείς να αμφιβάλεις γι' αυτό;

  • Comment Link nikman Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2013 19:06 posted by nikman

    AEKVCfan, εσύ είσαι σίγουρος ότι την ξέρεις;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ