1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-02-2015 20:23

«Χωρίς ανάσα» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Ηρακλή

Χωρίς ούτε μία μέρα ξεκούρασης, ο Πανναξιακός ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη (χθες νίκησε 3-1 το Μαρκόπουλο και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου) για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, με την ομάδα της Νάξου να φεύγει και από εκεί νικήτρια με 3-0.
Ο Πανναξιακός πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Ολυμπιακό να έχει 2 παιχνίδια λιγότερα, όπως επίσης και ο Πανναθηναϊκός. Από την άλλη ο Ηρακλής, ήδη υποβιβασμένος και μαθηματικά, βυθίστηκε ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νίκος Μοσχοφίδης: «Ο Πανναξιακός δεν κάνει τυχαία αυτή την πορεία φέτος και το έδειξε και σήμερα. Το ματς κύλησε φυσιολογικά και για εμάς απλά το κέρδος είναι οι εμπειρίες κάποιων κοριτσιών»

Ατάνας Πετρόφ: «Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά. Είμαστε κουρασμένοι, μετά τα δύο συνεχόμενα ματς, αλλά προτιμήσαμε να κερδίσουμε μια ημέρα παίζοντας δύο ματς στη σειρά για να έχουμε περισσότερη ενέργεια την επόμενη εβδομάδα οπότε παίζουμε με Ουράλοτσκα και Ολυμπιακό.

Τα σετ: 0-3 (9-25, 14-25, 18-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ : Βέλλιου 7 (6/23 επ., 1 άσο, 50% υπ. – 18% άριστες), Στεφανίδου 3 (1/3 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Τουκμενίδου 1 (1 άσο), Αλτίνη 9 (8/23 επ., 1 άσο), Δαμιανίδου, Καραφουλλίδου 3 (3/8 επ.)/ Καλαϊτζίδου –λ (33% υπ. – 11% άριστες), Καράτερζη, Πάντεβα 3 (2/8 επ., 1 άσο, 29% υπ. – 14% άριστες), Κουσιδώνη, Δάρδα
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ(Πετρόφ): Σαλούστρου 2 (2 άσοι), Γιόβιτς 10 (5/11 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ, 20% υπ - 10% άριστες), Τσέσλιαρ 2 (2/3 επ.), Τοτσίδου 10 (6/17 επ., 4 άσοι, 54% υπ - 38% άριστες), Εμμανουηλίδου 10 (3/6 επ., 2 άσοι, 5 μπλοκ), Τσβετάνοβα 15 (8/17 επ., 5 άσοι, 2 μπλοκ)/ Κελεσίδου –λ (38% υπ - 25% άριστες), Πασσιά 1 (1/2 επ.), Κιουτσιούκη 5 (5/8 επ.), Διώτη, Πολίτη.

 

1 σχόλιο

  • Comment Link  ΟΠΟΛΕ-ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ-ΡΩΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΑΓΑ Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 08:02 posted by ΟΠΟΛΕ-ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ-ΡΩΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΑΓΑ

    αυτό είναι,κάποιοι "παράγοντες" της πλάκας καταντήσανε τον Ηρακλή ομάδα όπου οι αθλήτριες θα αποκομίζουν απλά εμπειρίες και απλά θα ξεφτιλίζεται το όνομα και η ιστορία του συλλόγου. Ελπίζω τώρα τα τσακαλάκια και τα τζάμπα μαγκάκια του γνωστού καφέ να είναι ικανοποιημένοι. Τα κατάφεραν όχι απλά να ρίξουν την ομάδα στην Α2 -αυτό κάποιοι το έβλεπαν ξεκάθαρα από το καλοκαίρι ότι ήταν θέμα χρονου-αλλά και να έχουν επιτύχει παγκόσμιο ρεκόρ αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα τερματίσει με το απόλυτο μηδέν. Ακριβώς σαν τους υπευθύνους που την έφεραν εδώ. ΌΠως αυτοί είναι παραγοντικά το απόλυτο μηδέν έτσι καταντήσανε και την ομάδα. Άντε τώρα τσακαλάκια φτιάξτε ομαδάρα στην Α2 για να πάει τρένο και να πανηγυρίζετε όπως τα άλλα τσακαλάκια της ανδρικής που χαίρονται γιατί λέει η ομάδα είναι αήτητη και πηγαίνει τρένο απέναντι σε Ελπίδες Αμπελοκήπων, Αίαντες ,Λήμνους και Ζαφειράκηδες. Άλλωστε γι αυτό είστε ικανοί μόνο .Για πρωταθλητισμό στα τοπικά και τα μικρά. Κάνατε τον Ηρακλή μας συνοικιακό σωματείο και χαίρεστε κιόλας γι αυτό. Εσείς μαζί με τους δημοσιογραφίσκους της πλάκας που σας στηρίζουν. Αυτούς που κάποτε είχαν έτοιμη την κριτική για το παραμικρό και τώρα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο όπως λέμε εδώ στη Θεσσαλονίκη. Βλέπουν την καταστροφή παντού και γι αυτούς πέρα βρέχει. Και μετά κάνετε καλέσματα στον κόσμο. Σιγά μην έρθει ο κόσμος όσο είστε εσείς εκεί. Μόνο καμιά εκατοστί έρχονται κι αυτοί συγγενείς και φίλοι των αθλητών-αθλητριών. Αλήθεια πόσα διαρκείας δώσατε φέτος; Όλοι σας φτύνουν κι εσείς νομίζετε ότι βρέχει. Φύγετε χτες μήπως και μέινει κάτι όρθιο. Κλέινοντας δύο ερωτήματα.
    1. η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για δέσμευση της περιουσίας του συλλόγου και διάλυσή του ισχύει ή την πήρε πίσω; Ο λαλίστατος κατά τα άλλα παριστάνων τον παράγοντα και τον "πρόεδρο" της διοικούσας (λέει) έχει κάτι να μας πει γι αυτό;
    2. η ανδρική ομάδα αν ανέβει αγωνιστικά πράγμα που μάλλον θα γίνει, δεσμεύονται οι "παράγοντες" ότι θα παίξει τελικά στην Α1; Είναι σίγουροι γι αυτό ή πάλι θα καλούν σε κινητοποιήσεις και θα μιλούν για το κακό κατεστημένο που κατατρέχει την ομάδα;
    Αν έχουν απαντήσεις ας βγουν κι ας μας μιλήσουν ξεκάθαρα. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι και 100% υπεύθυνοι γιατί μην ξεχνάμε ότι δεν τους ζήτησε κανείς να το παίξουν παράγοντες, αυτοι θέλανε κι αυτοί δε λένε να ξεκολλήσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ