1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2013 19:01

Πρόβα κυπέλλου στου Ρέντη, μέσω πρωταθλήματος

Η 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών ολοκληρώνεται την Κυριακή 3/2 στις 15:00 όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Μελίνα Μερκούρη» το Ανατόλια, σε μια αναμέτρηση ζωτικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.


Οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 20 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη για ένα εισιτήριο στην 4αδα του κυπέλλου γυναικών.

Ο Ολυμπιακός θέλει το ...τρίποντο για να συνεχίσει να είναι δεύτερος στην βαθμολογία και να περιμένει στραβοπάτημα της πρωτοπόρου ΑΕΚ. Ο Τέλης Σωτήρχος δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα με την Σοφία Κοσμά να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:  «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το οποίο εγκυμονεί κινδύνους,  σε περίπτωση που δεν το προσεγγίσουμε με σοβαρότητα.  Όπως έχει αποδειχθεί στη φετινή διοργάνωση όλες οι ομάδες και ειδικά αυτές που δεν έχουν το άγχος του φαβορί μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
Εμείς χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένες στην τακτική μας και να περιορίσουμε τα λάθη. Με δεδομένο ότι το Ανατόλια είναι ο αντίπαλός μας και στη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας ο αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα τεστ για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης».

Το Ανατόλια που αν και βρίσκεται με 19 βαθμούς στην έκτη θέση, απέχει μόλις τρεις από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος και οι αθλήτριες του γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης, όμως θέλουν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Πρέντζας- Δευτερίγος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ