1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-02-2015 19:25

Τελικοί... παραμονής

Πέρα από το ντερμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό η 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών έχει κι άλλους πολύ κρίσιμους αγώνες για της παραμονής

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ενδιαφέρει άμεσα και τον Πανναξιακό, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς είχε αναβληθεί ο αγώνας του με το Μαρκόπουλο. Η ομάδα της Νάξου που υποδέχεται τον ΟΠΕΡ και θα έχει στην αποστολή την Παναγιώτα Διώτη. Αντίθετα οι Κρητικές δεν έχουν στη διάθεσή τους τις Καλογριδάκη, Παπουτσή, Μαρινάκη

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς όπου θέλουμε τη νίκη και παράλληλα να προσφέρουμε καλό θέαμα στον κόσμο μας», τόνισε ο τεχνικός του Πανναξιακού Ατανας Πετρόφ, ενώ ο Νίκος Ζιώγας είπε: «Εχοντας εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή περιμένω απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς να παίξουμε ελεύθερα και να βοηθήσουμε στο να γίνει ένα καλό παιχνίδι»

Εξαιρετικά κρσιμη είναι η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη ώστε να μην μπλέξουν σε ππεριπέτειες.
«Πιστεύω μετά την ήττα από το Ρέθυμνο θα παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Το άγχος είναι ένα θέμα αλλά νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος από το άγχος που έχουμε μας έφυγε στην Κρήτη. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα γίνει μια μεγάλη μάχη», τόνισε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως η Δήμητρα Λυκογιάννη έχει μια σημαντική απουσία καθώς η Γεωργία Μπόκα υπέστη θλάση στο ματς με τον ΠΑΟ και τέθηκε νοκ άουτ. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σημαίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσουμε νομίζω εξασφαλίζουμε την παραμονή και παρά την απουσία της Μπόκα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Εξίσου σημαντικό στη μάχη της παραμονής είναι και το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ των Μακεδόνων και του Ανατόλια.
Στους Μακεδόνες ο Μανώλης Σκουλικάρης δεν θα έχει στη διάθεση του την Γκοβεδάρου ενώ δεν συμφώνησε με την άποψη ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ‘τελικός’. «Δεν θεωρώ ότι είναι τελικός στη μάχη της παραμονής. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό ματς αλλά έχει δρόμο ακόμη για τη σωτηρία. Όποιος είναι συγκεντρωμένος, κάνει λιγότερα λάθη και το θέλει περισσότερο είναι αυτός που θα κερδίσει».
Πάνοπλο θα κατέβει το Ανατόλια με τον Σωκράτη Τζιουμάκα να σημειώνει:
«Είναι τοπικό ντέρμπι κι ένα ματς που πιθανότατα θα κρίνει την κατηγορία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, όπως δείξαμε κόντρα σε Σαντορίνη, Νάξο κι έτσι πιστεύω ότι θα παίξουμε στο ντέρμπι»

Τέλος στο Κατσάνειο ο Ηρακλής, που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη ή βαθμό υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας που θέλει το τρίποντο προκειμένου να πλησιάσει στον πόντο την ΑΕΚ (έχει ρεπό).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ