Εκτυπώστε τη σελίδα
25-01-2015 00:26

Ο Ρούσης σχολιάζει την μεταγραφή του Ολυμπιακού (video)

Ο Γιώργος Ρούσης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την απώλεια βαθμού στο κλειστό του Μαρκόπουλου, ενώ σχολίασε και την μεταγραφή του Ολυμπιακού με την Ιβάνα Νέσοβιτς, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν αλλάζει κάτι στα σχέδια του Παναθηναϊκού.
«Αν δεν παίζεις, δεν είσαι αυτός που είσαι, δίνεις δικαιώματα. Παιχνίδια που πρέπει να τα καθαρίζεις, τα κάνεις ντέρμπι. Ο αγώνας είχε δύο σκέλη. Το πρώτο ήταν ότι με την εμφάνιση που κάναμε δεν αξίζαμε ούτε τους 2 βαθμούς και το δεύτερο ήταν ο τραυματισμός της Σμουτζ που ούτε και αυτόν εκμεταλλευτήκαμε. Της εύχομαι γρήγορα περαστικά. Είναι φανερό ότι δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν πριν τις γιορτές και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις. Ειδάλλως κάθε αντίπαλος θα μας δυσκολεύει έτσι και θα βγούμε έξω από τους στόχους μας».

Για το που οφείλεται η αγωνιστική πτώση του Παναθηναϊκού: «Η διακοπή είναι δικαιολογία μέχρι ενός σημείου. Τώρα είναι το δεύτερο παιχνίδι και άλλες ομάδες είχαν την διακοπή, άλλες τώρα ρολάρουν και εμείς πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας. Πλέον δεν είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και πρέπει να δούμε πως θα είμαστε από εδώ και πέρα».

Τέλος, ο Γιώργος Ρούσης σχολίασε την μεταγραφή του Ολυμπιακού, με την Ιβάνα Νέσοβιτς: «Έκανε μία πολύ καλή μεταγραφή. Είναι από τις καλύτερες διαγώνιες που έρχονται στην Ελλάδα. Αυτό βέβαια δεν αλλάζει κάτι για μας, με τα σχεδιά μας γιατί έχω πει και παλιότερα, ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα αυτά τα παιχνίδια (σ.σ Μαρκόπουλο). Η συγκεντρωσή μας πρέπει να είναι στο επόμενο παιχνίδι και όχι τι κάνει ο Ολυμπιακός».

Media