1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2014 21:03

Ξεχνάει τον Ηρακλή και κοιτά το νέο θαύμα

Επιστροφή στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα για τον Πανναξιακό, που χωρίς να εντυπωσιάσει λόγω και της κούρασης από τον προχθεσινό Ευρωπαϊκό αγώνα, επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή, βυθίζοντας τον ακόμα πιο βαθιά στον... πάτο της βαθμολογίας.


Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς μετά την ήττα στο «Μελίνα Μερκούρη» από τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή νίκη επί της Νοσατέλ, είχε την ευκαιρία να... ξεμουδιάσει απέναντι σε έναν αντίπαλο, ναι μεν είναι κατώτερος του Πανναξιακού, ωστόσο μετά το ταξίδι στη Νάξο, επιστρέφει στην Αθήνα άρων άρων για την αυριανή αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Πλέον στη Νάξο ξεχνάνε το παιχνίδι με τις «κυανόλευκες» και στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον επαναληπτικό με την Νοσατέλ την Τρίτη (16/12) στην Ελβετία.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-18, 25-10)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβαζιτς): Τσέσλιαρ, Τσβετάνοβα, Διώτη, Τοτσίδου, Σαλούστρου, Εμμανουηλίδου / Κελεσίδου –λ, Πολίτη -λ, Βαληνδρά, Γιόβιτς, Πασσιά, Κιουτσιούκη
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Καράτερζη, Καραφουλλίδου / Καλαϊτζίδου -λ, Δάρδα

*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 19:53 posted by ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ

    αναμενόμενο το αποτέλεσμα με βάση τις δυνατότητες της Νάξου και τα χάλια του Ηρακλή που πάει ολοταχώς προς την Α2 όπως και ήταν σίγουρο από το καλοκαίρι με βάση το υλικό του ,τις δυνατότητές του και την ανυπαρξία ικανών ανθρώπων να τον βοηθήσουν αγωνιστικά. Τελικά έφταιγε ο κος Πετίδης που απομακρύνθηκε; Σίγουρα όχι.Αυτοί που φταίνε είναι δυστυχώς ακόμα στο Κατσάνειο, στα γύρω κυλικεία και τις καφετέριες προαστίων της Θεσσαλονίκης. Σφυρίζουν αδιάφορα και είναι αδύνατο να βοηθήσουν την ομάδα αφού απλά δε μπορούν. Παρόλα αυτά είναι ακόμα εκεί. Αντί να φύγουν αυτοί διώχνουν με την παρουσία τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη γυναικεία αλλά ακόμα και την ανδρική που βολοδέρνει στην Α2 και πανηγυρίζει νίκες με τα καφενεία της κατηγορίας. Απόλυτη κατάπτωση του άλλοτε κραταιού Ηρακλή. Κι αυτοί ασχολούνται με τα σάιτ και με αυτούς που τους τα λένε. Με την ομάδα υπάρχει κάποιος σοβαρός να ασχοληθεί. Η απάντηση είναι όχι κι αυτό φαίνεται. Πάντως η συγκομιδή πόντων σε κάθε αγώνα είναι σταθερή, περίπου 12 με 15 πόντους ανά σερ μέσο όρο. Τι να πει κανείς..........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ