1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-12-2014 14:03

Το ντέρμπι των νησιών και οι πρωταγωνιστές (video)

Δείτε φάσεις του αγώνα μεταξύ του ΑΟ Θήρας και του ΟΠΕ Ρεθύμνου, καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Ο προπονητής του ΟΠΕΡ, Νίκος Ζιώγας είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα παρά τις απουσίες, που για εμάς είναι σημαντικό γιατί δεν έχουμε πολλά άτομα. Ενθαρρυντικό ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και ευελπιστώ ότι η συνέχεια θα είναι καλή για εμάς. Στόχος μας είναι η παραμονή. Τα παιδιά της Σαντορίνης αν είναι υγιή πιστεύω μπορούν να μπουν στην τετράδα». 

Η Ελένη Μεμετζή δήλωσε: «Το σημερινό ματς το φοβόμουν. Το Ρέθυμνο είναι μία επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα. Ευτυχώς μπήκαμε καλά και τελειώσαμε όπως έπρεπε. Φάνηκε ότι μας επηρέασε η ήττα του Μαρκόπουλου, γι'αυτό η σημερινή νίκη ανέβασε ψυχολογικά τις αθλήτριες μου. Κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Επόμενη αγωνιστική έχουμε την Ηλιούπολη και για μία εβδομάδα θα ασχοληθούμε με αυτήν. Όταν έχεις 8 μεταγραφές το έργο είναι δύσκολο. Η ομάδα δείχνει κάθε εβδομάδα ότι δένεται και βρίσκει τα πατήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Περιμένουμε να παρουσιαστούμε καλύτερες στον δεύτερο γύρο». 

Η διαγώνιος του ΑΟ Θήρας, Άννα Καρπουζά, δήλωσε: «Το Ρέθυμνο αποδίδει όχι μόνο λόγω του βόλεϊ που παίζουν, αλλά και της ψυχής τους. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και γι' αυτό δεν είναι εύκολο να την κερδίσεις. Περιμένουμε το καλύτερο. Με ταπεινότητα και με αργά βήματα θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Η προπονήτρια μας έχει δίκιο να κρατά χαμηλά τον πήχη». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ