1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2014 18:09

Το φαβορί υποδέχεται τον νεοφώτιστο

Δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν αύριο για την Α1 Γυναικών, ενώ οι άλλες δύο εναπομείναντες θα διεξαχθούν την Κυριακή. Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση του Πανναξιακού με τον Ηρακλή αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τις 12 Δεκεμβρίου.
Η αυλαία θα ανοίξει στην Κυψέλη και το κλειστό του Πανελληνίου με τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό, να φιλοξενεί το Ανατόλια.

«Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μεν απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά εμείς αναζητούμε σε κάθε ματς την βελτίωση ενώ θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση η οποία πρέπει να συνοδεύεται από σοβαρότητα απέναντι σε μια ομάδα που την αδικεί η βαθμολογική της θέση», δήλωσε ο προπονητής των πράσινων Γιώργος Ρούσης.

Το Ανατόλια την προηγούμενη αγωνιστική είχε το ρεπό του, ενώ την 6η αγωνιστική πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο. «Είναι ένα ματς χωρίς άγχος, όπου ο στόχος είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια καλή προετοιμασία για εμάς εν όψει των τριών τελευταίων αγώνων του πρώτου γύρου όπου θα κριθούν πολλά», τόνισε ο Σωκράτης Τζιουμάκας.


Λίγες ώρες αργότερα το Μαρκόπουλο που ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη, αντιμετωπίζει τον ΑΟ Θήρας. Οι Σαντορινιές είδαν το σερί των τριών αγώνων να σταματάει από τον Παναθηναϊκό και μόνος στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Στη γηπεδούχο ομάδα ο Βέσκο Ιβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις Κάρπεντερ, Πράδο αν και όπως είπε ο Σέρβος τεχνικός: «Ελπίζω ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουμε κανένα απρόοπτο και θα αγωνιστούμε για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό κομπλέ. Βέβαια θα έχουμε ως αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα η οποία πέρα από καλό σύνολο έχει μεγάλη ποιότητα και ατομικά. Εμείς όμως δεν έχουμε άλλα περιθώρια και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη κι ελπίζω τα κορίτσια να δείξουν το καλό τους πρόσωπο»

Στον ΑΟ Θήρας η Ελένη Μεμετζή σε ένα ακόμη ματς δεν υπολογίζει την Άννα Καβαθά με την τεχνικό του ΑΟΘ να δηλώνει: «Έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από τον Παναθηναϊκό και έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε το καλό Μαρκόπουλο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας καίγεται για τη νίκη, ωστόσο κι εμείς θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29/11/2014
Πανελληνίου, 15.00, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΣΑΑΚ Ανατόλια, Κολτσίδας-Χλωρός, Τριανταφύλλου
Μαρκόπουλου, 19.00: ΑΟ Μακοπούλου - ΑΟ Θήρας, Μενεσλής-Ζώης, Μαυρικίδης

Κυριακή 30/11/2014
Ρεθύμνου, 14.30: ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΕΚ, Καρπουζάς-Αγγελίδης, Κοκοτσάκης
Α΄Ηλιούπολης, 17.30: ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Σταρίδας-Τσάκας, Τσιντομηνάς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ