1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2014 15:23

Στο Κατσάνειο η ΑΕΚ, τηλεοπτικό το Μαρκόπουλο

Σε αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η Α1 Γυναικών καθώς μετά την εμβόλιμη 3η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής.
Η αρχή θα γίνει στο Μαρκόπουλο με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο, σε αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ στις 16.00. Ο Ιβάνοβιτς πιθανότατα θα έχει στη διάθεση του τη Ζαχαρούλα Γιαννέλου, ενώ ο ΟΠΕΡ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα.

Στο κλειστό της Κυψέλης ο αήττητος Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην επίσης αήττητη Ηλιούπολη (είχε ρεπό την 3η αγωνιστική), με καμία από τις δύο ομάδες να είναι πλήρης. Ο μεν Παναθηναϊκός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση της Μερτέκη που έχει ενοχλήσεις στη μέση και η δε Ηλιούπολη έχει την Γεωργία Μπόκα με ίωση.

Βίοι αντίθετοι στο Κατσάνειο με τον Ηρακλή που είναι χωρίς νίκη και την ΑΕΚ που μετράει ήδη τρία στα τρία. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με την αναμέτρηση να ξεκινάει στις 18.00.

Τέλος στο κλειστό της Νάξου, ο τοπικός Πανναξιακός κοντράρεται με το Ανατόλια. Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς μετρά δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να διευρύνει το σερί του ενώ το Ανατόλια ολοκληρώνει τις εξορμήσεις στις Κυκλάδες (την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Σαντορίνη) μετρώντας όμως τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η 4η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση Μακεδόνες – ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο 1/11/2014
Μαρκόπουλου, 16.00 (ΝΕΡΙΤ), ΑΟ Μαρκοπούλου - ΟΠ Ρεθύμνου (Οικονόμου Β. – Μεταξά, Πέρρος)
Πανελληνίου, 17.30, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΓΣ Ηλιούπολης, (Καπάνταης – Βελώνης, Ανδρονικίδης)
Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΚ (Κυριακόπουλος - Παπαδόπουλος Αρ., Γεωργιάδης)
Νάξου,18.30, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Μαρκάτσας-Κολτσίδας, Γεωργόπουλος)

Κυριακή 2/11/2014
Χαλάστρα, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας (Σιμίδης – Τσιούλα, Κωνσταντινίδης)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ