1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2014 21:47

Πετίδης: «Χαίρομαι για την προσπάθεια των κοριτσιών»

Ο Γιάννης Πετίδης μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως γνώριζε την δυσκολία του αγώνα και στόχος του Ηρακλή είναι να παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Γιάννη Νικολάκη για την ομάδα που έχει φτιάξει. Ξέραμε ότι είχαμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά χαίρομαι που προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Διαχειριστήκαμε σωστά την ψυχολογία μας σε κάποια σημεία του αγώνα, αλλά τώρα θέλουμε σε κάθε επόμενο ματς να είμαστε ολοένα και καλύτεροι».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ 1984 Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 05:52 posted by ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ 1984

    μπράβο, μπράβο.Που να κερδίζατε και κάποιο σετ.Πανηγύρια στο Λευκό Πύργο θα κάνατε. Εγώ πάντως θλίβομαι γιατί βλέπω μια ομάδα που είναι σάκος του μποξ για τις καλές ομάδες και ζορίζεται με ομάδες ακόμα και Α2. Αν αυτό είναι για να χαιρόμαστε ΟΚ, έχω λάθος.Όμως πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο ότι πάμε για φούντο αλλά δε μας νοιάζει.Όχι μεγάλα λόγια και φασαρία για κάτι ανύπαρκτο. Είναι λυπηρό το πως μερικοί καφετζήδες είτε εντός και πέριξ του Κατσανείου είτε παραπέρα προς Ασβεστοχώρια έχουν φέρει τη ναυαρχίδα του συλλόγου σε σημεία οίκτου για τους ηρακληδείς και χλεύης για τους αντιπάλους. Όμως αυτοί εκεί στον κόσμο τους. Φιγούρα ,μαγκιά και λόγια λόγια λόγια. Αντιπροσωπεύουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιτάσσειη ιστορία του συλλόγου μας. Και φταίμε και όλοι εμείς που έχουμε αφήσει μερικούς περαστικούς από την κερκίδα του Καυταντζογλείου να κατέβουν και να καθίσουν σε καρέκλες που τίμησαν παράγοντες γίγαντες. Φταίμε που ανεχόμαστε τους οργανωμένους οπαδούς να κάνουν κουμάντο με τους ανθρώπους τους. Διάλυσαν τα πάντα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ