1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2014 20:44

Σούπερ διπλό για την Ηλιούπολη

Έντυπωσιάζει η Ηλιούπολη στις πρώτες αγωνιστικές της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη πήρε τη δεύτερη νίκη σε σε ισάριθμους αγώνες, καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στον Ηρακλή. Η γηπεδούχος ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ και ξεκινά το πρωτάαθλημα με 0/2. Η Ηλιούπολη ξεπερνούσε γρήγορα τις άσχημες εκκινήσεις των σετ και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. 

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Πετίδης δήλωσε: «Υπήρχε υπερβολικό άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και οι νεαρές αθλήτριες μας δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε χρόνο και δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Η Δήμητρα Λυκογιάννη: «Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνιση μας. Πιέσαμε στο σερβίς, κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια».

Τα σετ: 0-3 (22-25, 14-25, 17-25)

ΗΡΑΚΛΗΣ(Πετίδης): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, /Παλτιμσίζογλου -λ, Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου, Τουκμενίδου
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη/ Αργυροπούλου –λ
*Τα στατιστικά του αγώνα θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 06:30 posted by ΚΑΤΣΑΝΟΒΙΟΣ

    θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον τίτλο σούπερ διπλό αφού πιστεύω ότι είναι ένα απλό διπλό σαν αυτό που θα πάρουν σχεδόν όλες οι ομάδες στο Κατσάνειο με ΑΥΤΟΝ τον Ηρακλή. Το έχω ξαναγράψει πρώτο φαβορί για φούντο είναι ο Ηρακλής με αυτήν την ομάδα που έχει και με αυτούς που τον "διοικούν". Αυτοί οι κατά φαντασία παράγοντες έχουν ήδη υποβιβάσει και διαλύσει εδώ και 2 χρόνια όλα τα τμήματα του συλλόγου, το γυναικείο βόλει θα γλύτωνε; Ε ήρθε η ώρα του. Κατάφεραν να μην έχει ο σύλλογος ούτε ένα τμήμα σε μεγάλη κατηγορία. Εύγε και σε ανώτερα.Αυτοί εκεί όμως, δε λένε να ξεκουμπιστούν. Και σημειωτέον εξαιτίας τους δε μπαίνουν στο σύλλογο άνθρωποι ικανοί και οικονομικά δυνατοί αφού δεν τους θέλουν.Προτιμούν τον Ηρακλή μικρό και ασήμαντο για να μπορούν να το διοικούν.Τον φέρανε στα μέτρα τους................

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ