1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 18:49

Ντέρμπι στην Κρήτη με νικητή το Ρέθυμνο, 3-1 τον Ηρακλή

Με το δεξί μπήκε ο ΟΠΕΡ στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Η ομάδα της Κρήτης νίκησε με 3-1 τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», της Κρήτης.

Στον αγώνα που ξεκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση λόγω διακοπής ρεύματος, ο Ηρακλή ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 3-6. Κάπου εκεί όμως έκαναν την εμφάνισή τους προβλήματα στην υποδοχή και η γηπεδούχος κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση κάνοντας εύκολα το 1-0.

Τότε ήταν που ξεκίνησε το ντέρμπι. Στο δεύτερο σετ ο Ηρακλής είχε το πάνω χέρι και άντεξε μέχει το 20-21. Ωστόσο ένα σερί 5-1 από τον ΟΠΕΡ οδήγησε το ματς στο 2-0. Στο τρίτο σετ ο γηραιός κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να μειώσει αλλα στο 4ο ο ΟΠΕΡ ήταν σαρρωτικός

Ζιώγας: «Σαν πρώτο παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τηρουμένων των αναλογιών, αφού είχαμε τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής με την Παρασκάκη και την Καλογριδάκη είμαι ικανοποιημένος κι από την εμφάνιση. Σήμερα έπαιξε βασική η Κλεισιάρη, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα. Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε, ωστόσο με την προσθήκη και των ξένων αθλητριών που πιστεύω θα έχουμε σύντομα, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι και θα παίξουμε πιο ποιοτικό βόλεϊ»

Πετίδης: «Όταν δεν παίζεις καλά λογικό είναι να χάσεις… Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε πολλά νεκρά διαστήματα, κυρίως λόγω της κακής μας υποδοχής και τα πληρώσαμε ακριβά».

Τα σετ: 3-1 (25-15, 25-23, 23-25, 25-11)

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξογοραράκη, Κιλιζιράκη/ Χατζάκη Ε –λ
ΗΡΑΚΛΗΣ (Πετίδης): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου/ Παλτιμσίζογλου - λ, Καράτερζη
*Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε από τη διακοπή του ρευμάτος τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα αύριο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ