1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2014 23:40

Λεονταρίτης: «Περήφανος για τις ομάδες των Κυκλάδων»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης βρέθηκε στην κλήρωση της Α1 γυναικών. Μάλιστα η παρουσία του είχε ξεχωριστή σημασία καθώς είναι πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Volleyleague και στα μέλος της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου. 
«Αισθάνομαι περήφανος για τις δύο ομάδες των Κυκλάδων που βρίσκονται στην Α1, αλλά και για τον Φοίνικα Σύρου που έχει πάρει μέρος σε τελικούς . Η ελληνικό βόλεϊ έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και η περιφέρεια θα είναι δίπλα στις ομάδες» είπε μεταξύ άλλων.


Ο Αντιδήμαρχος Νάξου Δημήτρης Λιανός αφού ευχαρίστησε την ΕΟΠΕ τόνισε: «Ο Δήμος Νάξου είναι κοντά στον αθλητισμό. Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε και να γνωρίσετε στις ομορφιές της Νάξου και τα τοπικά προϊόντα».

Τέλος ο πρόεδρος του Πανναξιακού Γιώργος Γιαννάκης σημείωσε: «Η Νάξος είναι ένα νησί που ανέκαθεν αγαπούσε το βόλεϊ. Στο 2011 ο Πανναξιακός πανηγύρισε την άνοδό της στα εθνικά πρωταθλήματα και το 2013 στην Α1. Μάλιστα περσι έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος», είπε και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ