Εκτυπώστε τη σελίδα
26-08-2014 22:20

Αποχώρησαν τα Βριλήσσια από την Α1 γυναικών!

Είναι οριστικό. Τα Βριλήσσια αποσύρθηκαν από το πρωτάθλημα Α1 γυναικών επιβεβαιώνοντας - δυστυχώς - το σχετικό ρεπορτάζ του volleynews.gr. Η διοίκηση των Βριλησσίων έστειλε επιστολή στην ΕΟΠΕ με την οποία επιβεβαίωσε την αναστολή του τμήματος για τη σεζόν 2014-15.

 

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα των γυναικών διαλύεται κι εφόσον υπάρχουν οι δυνατότητες θα αγωνιστεί στην Α2 γυναικών τη σεζόν 2015-16. «Δεν μπορώ να χρωστάω και να υπόσχομαι στις αθλήτριες πράγματα που δεν μπορώ να κάνω. Αναστέλουμε τη δράση του τμήματος για τη σεζόν 2014-15. Αν μπορέσουμε να ανασυνταθούμε και να βρούμε χορηγούς θα επιστρέψουμε από τη σεζόν 2015-16», δήλωσε στο volleynews.grο πρόεδρος Βαγγέλης Κωβαίος.

H οδυνηρή απόφαση λήφθηκε μετά την αποχώρηση της εταιρείας Nargile που το καλοκαίρι του 2013 είχε αναλάβει χορηγός της ομάδας και είχε δώσει υποσχέσεις για τη δημιουργία μεγάλης ομάδας που θα έχει διάρκεια στο ελληνικό βόλεϊ.

Αντίθετα, τα Βριλήσσια θα συνεχίσουν την λειτουργία των τμημάτων υποδομής την ευθύνη των οποίων θα έχει ο Μάρκος Κωβαίος.

Η καυτή πατάτα είναι πλέον στα χέρια της ΕΟΠΕ η οποία θα πρέπει να καλύψει το κενό της δωδέκατης ομάδας στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών.

Σύμφωνα με την προκύρηξη επιλαχούσα είναι η δευτεραθλήτρια του ομίλου της Α2 γυναικών που προέρχονταν τα Βριλήσσια. Επειδή, όμως, στην Α2 υπάρχουν πλέον τρεις όμιλοι οι δευτεραθλητές είναι ο ΖΑΟΝ, η Θέτιδα Βούλας και ο Άρης. Η ΕΟΠΕ θα πρέπει να επιλέξει την ομάδα με wild card ή να προκηρύξει αγώνες μπαράζ.

6 σχόλια

  • Comment Link giati Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 18:18 posted by giati

    "Σύμφωνα με την προκύρηξη επιλαχούσα είναι η δευτεραθλήτρια του ομίλου της Α2 γυναικών που προέρχονταν τα Βριλήσσια. Επειδή, όμως, στην Α2 υπάρχουν πλέον τρεις όμιλοι οι δευτεραθλητές είναι ο ΖΑΟΝ, η Θέτιδα Βούλας και ο Άρης."

    Και την χρονιά που ανέβηκαν τα Βριλήσσια πάλι 3 όμιλοι υπήρχαν.

  • Comment Link ΦΩΤΟ Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 11:42 posted by ΦΩΤΟ

    @ vfun Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΖΑΟΝ. Καλά δεν το βλέπεις? Είσαι όντως στραβούλιακας. Εκτός κι αν δεν είσαι στραβούλιακας και απλά η καραφλόγρια έχει κακό γραφικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μην διαβάζεται το κείμενο.

  • Comment Link vfun Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014 06:52 posted by vfun

    Σε ποιό ακριβώς σημείο της προκύρηξης το λέει αυτό? γιατί είμαι στραβούλιακιας?

  • Comment Link aseme Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 20:26 posted by aseme

    μπραβο στο ναργιλε που μετα την κηφισια καταφερε να βγαλει εκτος α1 και τα βριλησσια.

  • Comment Link pao 13 Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 20:17 posted by pao 13

    κριμα μαζι με τον παναθηναικο είναι η ιστορια του γυν βολει