1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-08-2014 13:52

Βασιλαντωνάκη: «Ευχαριστώ την Καρολίνα Μπαρζούκα και τον Γιώργο Ρούση»

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη μίλησε στην ιστοσελίδα της νέας της ομάδας, της Κονελιάνο, για τους λόγους που επέλεξε την Ιταλία, αλλά και για τους προπονητές που τη βοήθησαν στην σύντομη καριέρα τους.
 

«Επέλεξα να αγωνιστώ στην Ιταλία γιατί αποτελεί ένα πραγματικό σχολείο του βόλεϊ. Μπορώ να μάθω πολλά εδώ, από τους προπονητές και τους αθλητές, γιατί είναι οι καλύτεροι στον κόσμο και το επίπεδο είναι πάντα υψηλό. Η Κονελιάνο είναι μια πολύ καλή ομάδα, ένας σύλλογος που με έχει εντυπωσιάσει, γιατί στοχεύει ψηλά στο ιταλικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη, και νομίζω ότι θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Σίγουρα ο προπονητής θα μου διδάξει πολλά για να βελτιώσω την τεχνική μου. Θέλω να μάθω όσο το δυνατό περισσότερα».

Μίλησέ μας για τον εαυτό σου και τν ελεύθερο χρόνο σου.

«Δεν έχω κανέναν ιδιαίτερο χόμπι. Περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο και όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να τον περνάω με φίλους και την οικογένειά μου. Μου αρέσει να πηγαίνω διακοπές και να απολαμβάνω την ελληνική θάλασσα. Έχω ένα σπίτι στη Ναύπακτο, όπου περνώ το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών μου».

 
Πώς ξεκίνησες να παίζεις βόλεϊ; Μίλησέ μας για τη σύντομη, αλλά έντονη καριέρα σου.

«Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ, χάρη στον πατέρα μου. Έπαιξε μπάσκετ, αλλά για εμένα, δεδομένου του ύψους μου, ο ίδιος προτίμησε το βόλεϊ. Στην αρχή έπαιξα σε έναν μικρό σύλλογο της Αθήνας, την Ένωση Βύρωνα και στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους, αλλά θα αναφερθώ κυρίως στην Καρολίνα Μπαρζούκα και τον Γιώργο Ρούση. Νομίζω ότι την καλύτερη απόδοση την είχα σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας».

Τι είδους αθλήτρια είσαι;

«Το ύψος μου με έχει βοηθήσει πολύ να σηκώνομαι πάνω από το αντίπαλο μπλοκ και να σημειώνω πολλούς πόντους, αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μου με βοηθάει να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Η ομαδική δουλειά είναι αυτή που μετράει».

Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι στην Κονελιάνο;

«Θέλω να μάθω καινούργια πράγματα και να αναπτυχθώ σαν επαγγελματίας και σαν αθλήτρια, τόσο τεχνικά, όσο και σωματικά. Η Κονελιάνο είναι ένας κορυφαίος σύλλογος με εξαιρετικές αθλήτριες. Ακόμα δεν τις ξέρω προσωπικά, αλλά έχω μελετήσει την ομάδα μας και ξέρω ότι οι συμπαίκτριές μου είναι πολύ καλές. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος ενός ρόστερ με τέτοιο κύρος».

Τι θα ήθελες να πεις στους οπαδούς;

«Ξέρω ότι είναι πολλοί και έχω μιλήσει με τόσους πολλούς στο Facebook. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και στο γήπεδο. Τα λέμε σύντομα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ