1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2014 13:42

Ήρθε και ο λογαριασμός των 90.000 Ευρώ στον Σαμικά

Πέντε χρόνια μετά το πέρασμα του Γκιγιάμ Σαμικά από τον Παναθηναϊκό ήταν και η ώρα του... λογαριασμού με τον Γάλλο ακραίο.

Ο Σαμικά μπορεί να καθυστέρησε όσο μπορούσε τις διαδικασίες γύρω από την οφειλή του Παναθηναϊκού, αλλά έκανε αίτηση συζήτησης προς τον αθλητικό δικαστή για την τελεσίδικη απόφαση που έχει στα χέρια του για το χρέος του τριφυλλιού που σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ήταν γύρω στα 90.000 Ευρώ αλλά σύμφωνα με πηγή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μετά τους διακανονισμούς έχει πέσει γύρω στις 35.000 Ευρώ.

Να σημειωθεί πως στο παρελθόν έγιναν πολλές προσπάθειες για διακανονισμούς αλλά δεν τηρήθηκαν από τις προηγούμενες διοικήσεις του Ερασιτέχνη. Η συζήτηση της αίτησης του Γάλλου ορίστηκε για τις 15 Ιουλίου. Η ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή της ΕΣΑΠ:

To Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της Ε.Σ.Α.Π. έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του ν.2725/1999 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν και την από 23/06/2014 αίτηση του πετοσφαιριστή Γκιγιόμ Σαμικά κατά του Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός καλεί:

1.Το σωματείο-μέλος της ΕΣΑΠ Παναθηναϊκός-ΤΑΑ να παραστεί προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του σχετικά με την ανεκτέλεστη-ανεξόφλητη οφειλή του προς τον ως άνω πετοσφαιριστή.

2.Τον αιτούντα πετοσφαιριστή προκειμένου να αναπτύξει τις απόψεις του εκ τις υπό κρίση αιτήσεώς του.

Οι καλούμενοι καλούνται να παραστούν νόμιμα ενώπιον της Προέδρου του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ την Τρίτη 15/07/2014 και ώρα 14.00 στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά, Μαρούσι, Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ