1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2014 20:01

Ο Μοντάλι επιστρέφει...

Σαν αύριο πριν από 16 χρόνια (6 Μαΐου 1998) ο Ολυμπιακός κατακτούσε το πρωτάθλημα μέσα στην Ορεστιάδα έχοντας στον πάγκο του τον Ιταλό προπονητή Τζιαμπάολο Μοντάλι ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά με απολογισμό ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο τελικούς κυπέλλου Κυπελλούχων.
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε κι επίσημα η άφιξη του Μοντάλι στην Ελλάδα μαζί με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Οι δύο κορυφαίες προσωπικότητες του ιταλικού αθλητισμού που στο παρελθόν έχουν εκφραστεί δημόσια υπέρ της Ελλάδας είναι καλεσμένοι του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου να βραβευτούν για την προσφορά τους στον αθλητισμό, την προώθηση του “Fair Play” στην πολυετή καριέρα τους αλλά και για τα φιλελληνικά τους αισθήματα.

Η αθλητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαϊου 2014 και ώρα 18:30, στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης την οποία θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης θα τιμηθούν ο Κοστακούρτα και ο Μοντάλι. Επίσης θα βραβευθούν για την προσφορά τους στον αθλητικό γίγνεσθαι της πόλης του Αμαρουσίου διακεκριμένοι αθλητές από τους Τοπικούς Συλλόγους, καθώς και παλαίμαχοι αθλητές του Αμαρουσίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ