1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-12-2013 18:50

Τρία ντέρμπι για την Α1 γυναικών με το... βλέμμα στα Βριλήσσια

Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ των Βριλησσίων και του Ολυμπιακού, διεξάγονται τρία πολυ ενδιαφέροντα ματς την Κυριακή για τη Α1 γυναικών.


Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΠΕΡ και ο Απόστολος Οικονόμου θέλει να διαειριστεί το κακό αποτέλεσμα στην Ευρώπη.  «Εμείς σαν ομάδα μετά την κακή ευρωπαϊκή εμφάνιση πρέπει να γυρίσουμε στην ελληνική πραγματικότητα και πρέπει να διαχειριστούμε το κακό αποτέλεσμα. Το Ρέθυμνο είναι ανεβασμένο το τελευταίο διάστημα και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Νίκιτς την οποία πρέπει να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά», δήλωσε ο Απόστολος Οικονόμου και συμπλήρωσε: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά είμαστε ‘θυμωμένοι’ ως ομάδα από το Ευρωπαϊκό ματς και πιστεύω ότι θα βγάλουμε το ‘θυμό’ μας μέσα στο γήπεδο αρχής γενομένης από αυτό το ματς αλλά και στα δύο επόμενα με τα οποία κλείνει η χρονιά».

Η ΑΕΚ δεν έχει απουσίες όπως και το Ρέθυμνο που σύμφωνα με τον Μιχάλη Χαχαγιόπουλο έρχεται στην Αθήνα: «… για να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ , να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας εν όψει του ‘τελικού’ της επόμενης εβδομάδας κι αν μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε κάτι καλό δεν ια πούμε όχι. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει το ντεζαβαντάζ από την κούραση της Ευρώπης, αλλά έχει και την εμπειρία να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις»

Κομβικός αγώνας στην Πολίχνη


Στο κλειστό της Πολίχνης διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ τους ΕΟΣ και των Μακεδόνων Αξιού. Ένας αγώνας που μπορεί να κρίνει στόχους. Οι φιλοξενούμενες θέλουν να μείνει κοντά στην τετράδα, ενώ ο ΕΟΣ θέλει να κάνει ένα βήμα για την παραμονή. 

Ο Δημήτρης Σολκίδης υπολογίζει και στην Κοκκινίδου η οποία απουσίαζε από το ματς με τον Ολυμπιακό με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει: «Όσο θέλουν οι Μακεδόνες να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι, αλλά τόσο το θέλουμε κι εμείς αφού αν θέλουμε να ελπίζουμε στην παραμονή πρέπει βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν μπορούμε ή όχι θα φανεί στο γήπεδο. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τις ιδιαιτερότητες του κι απέναντι σε μια ομάδα που έχει μαζέψει αρκετούς βαθμούς και είναι πολύ δυνατή…».

Χωρίς ιδιαίτερα θα αγωνιστούν οι Μακεδόνες με τον Μανώλη Σκουλικάρη να θέλει από την ομάδα του «μια καλή εμφάνιση για να αποδείξουμε ότι το προηγούμενο παιχνίδι με την Νάξο ήταν μια κακή παρένθεση, αλλά και τους βαθμούς της νίκης που θα μας δώσουν μια πολύ σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη».

Μεγάλο ντέρμπι στα Βριλήσσια

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στα Βριλήσσια όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. 


«Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει το αβαντάζ ότι έχει δώσει τέσσερα Ευρωπαϊκά ματς, άρα παιχνίδια σαν το αυριανό τα έχει ξαναπαίξει ενώ εμείς το μόνο δύσκολο που έχουμε παίξει είναι με την ΑΕΚ. Από την άλλη σίγουρα θα υπάρχει κούραση, αλλά επαναλαμβάνω ότι θεωρώ αβαντάζ τα να έχεις παίξει τέτοια ματς γιατί δένεσαι ως ομάδα και πολύ πιο γρήγορα», είπε αρχικά ο Μανώλης Ρουμελιώτης με τον προπονητή των Βριλησσίων να συμπληρώνει: «Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα και δεν έχουμε καμία απώλεια. Θα είναι ένα ματς τακτικής και καθοριστικό ρόλο θα έχει η ποιότητα στο σέρβις και στην υποδοχή που θα έχουν οι δύο ομάδες».

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του CEV Cup, ωστόσο επέστρεψε από την Πολωνία με μια σημαντική νίκη γοήτρου.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια εκ των διεκδικητών του τίτλου. Ένα πολύ σοβαρό τεστ μετά από αυτό της Νάξου ενώ ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ», σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Νικολάκης και συνέχισε: «Προερχόμαστε από το ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και ταξίδι ωστόσο θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Τα δυνατά ματς σίγουρα βοηθούν την ομάδα, αλλά το αρνητικό είναι ότι έρχεται και η κούραση και η διαχείριση της είναι η πιο σημαντική. Όταν παίζεις στην Ευρώπη όμως πρέπει να είσαι έτοιμος για τέτοιες δύσκολες εβδομάδες. Εμείς είχαμε μόνο 24 ώρες για να προετοιμαστούμε, αλλά μπούμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε μία ακόμη και να παραμείνουμε στην κορυφή».

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Απόλλωνα, 17.00 ΑΕΚ - ΟΠ Ρεθύμνου, Μόσχος - Κολτσίδας
Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΣ Μακεδόνες, Κυριακόπουλος - Δανιηλίδου
Βριλησσίων, 18.00, ΦΟ Βριλησσίων - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Κυριοπούλου - Τσιμπινός

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ