1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2013 18:57

«Ορεκτικό» τεσσάρων αγώνων πριν το Κυριακάτικο ντέρμπι

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με την 8η αγωνιστική να διεξάγεται σε δύο δόσεις. Το Σάββατο έχουμε 4 ματς, αλλά το πιο ενδιαφέρον γίνεται την Κυριακή με τα Βριλήσσια να υποδέχονται την ΑΕΚ.


Ντέρμπι παραμονής

Αρχικά τα φώτα θα στραφούν στην Πολίχνη όπου η Σταυρούπολη φιλοξενεί τον ΟΠΕ Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στους 5 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να πάρουν ανάσα στην μάχη που γίνεται για την παραμονή

Ο ΕΟΣ έχει συγκομιδή βαθμών μόνο εντός έδρας κι ο Δημήτρης Σολκίδης θέλει από το συγκεκριμένο ματς: «κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να έχουμε και βαθμολογικό όφελος αν και περιμένω ότι ο ΟΠΕΡ θα έχει πολύ περισσότερο πάθος απ’ ότι στα προηγούμενα ματς γιατί ίσως είναι οριακό παιχνίδι γι’ αυτούς».

Από την άλλη ο ΟΠΕΡ… γλίτωσε το ταξίδι στη Νορβηγία μεσοβδόμαδα, αλλά το ευχάριστο για τον Μιχάλη Χαγαγιόπουλο είναι ότι θα έχει όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμες (Μπόνχεβα, Νίκις, Βασίλεβα ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους): «… τα πολλά τα λόγια είναι φτώχια. Είναι ματς χωρίς αύριο για εμάς. Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια».

Για την πρώτη νίκη εντός έδρας ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό της Κυψέλης το Μαρκόπουλο σε ένα παιχνίδι που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι φίλοι και άλλοτε συμπαίκτες στον ΑΟΜ, Γιώργος Ρούσης, Γιάννης Ορφανός. Ο πρώτος δεν έχει δει την ομάδα του να κερδίζει εντός έδρας και ένα τρίποντο απέναντι στο Μαρκόπουλο ίσως να σημάνει και είσοδο στην τετράδα.

«Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη στην έδρα μας και θέλουμε το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο να είναι η συνέχεια στις νίκες που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας», παραδέχθηκε ο Ρούσης και συμπλήρωσε: «Το Μαρκόπουλο είναι μια ομάδα που θέλει προσοχή καθώς παλεύει όλα τα παιχνίδια κι έρχεται στην Κυψέλη σαφώς ανεβασμένη ψυχολογικά μετά από τις δύο νίκες που έχει κάνει. Αυτό το γεγονός την καθιστά έναν επικίνδυνο αντίπαλο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Στο Μαρκόπουλο, απούσα και πάλι θα είναι η Κίντρα Κάρλσον με τον Γιάννη Ορφανό να δηλώσεις: «Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο με τον βαθμό δυσκολίας να γίνεται ακόμη μεγαλύτερος αφού λογικά θα παίξουμε σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Εμείς προερχόμαστε από δύο σερί νίκες, αλλά κι ο Παναθηναϊκός έχει καλά αποτελέσματα κι αυτό που θέλω είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, επιβεβαιώνοντας έτσι την αγωνιστική μας άνοδο».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το www.volleyball.gr, www.sportsherο.gr, www.sport-fm.gr, www.volleynews.gr.

Στα… μποφόρ της Νάξου ο Ολυμπιακός

Πολύ σημαντικός αγώνας είναι και αυτός της Νάξου με το τοπικό Πανναξιακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μια έκπληξη απέναντι στις νταμπλούχες θα εδραιώσει τη θέση του.

«Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτό το αήττητο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη επιβεβαιώνει το πόσο καλή ομάδα διαθέτει και πόσο δύσκολο είναι αυτό το ματς για τη δική μας ομάδα», είπε ο Αλίκη Κωνσταντινίδου με τη διεθνή κεντρική του Πανναξιακού να συμπληρώνει: «Είχαμε μία εβδομάδα πολύ σκληρής προετοιμασίας, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι και δεδομένου ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, αλλά και τους εαυτούς μας για τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Χωρίς προβλήματα έφτασε νωρίς το μεσημέρι στη Νάξο η αποστολή του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Νικολάκη να δηλώνει: «Είναι ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ο Πανναξιακός είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα η οποία δεν βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο αντίπαλος μας έχει δυσκολέψει αρκετά τις άλλες ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία και γι' αυτό εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή και το μυαλό μας θα πρέπει να είναι μόνο εκεί. Πρώτα η Ελλάδα και μετά η Ευρώπη».

Ίωνες με Κωβαίο, Ηρακλής με Μίλεφ

Με… διπλό ντεμπούτο συνδυάζεται ο αγώνας των Ιώνων με τον Ηρακλή. Ο Μάρκος Κωβαίος επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κάνοντας ντεμπούτο στον πάγκο των Ιώνων, ενώ στον πάγκο του Ηρακλή θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση κι ο Βαλεντίν Μίλεφ ο οποίος ήταν μέχρι το περασμένο Σάββατο βοηθός του Κώστα Ιωαννίδη.

Ο κ. Κωβαίος στην περσινή σεζόν πανηγύρισε την τελευταία του νίκη στον πάγκο των Βριλησσίων με αντίπαλο τον Ηρακλή (στις 2/3/2013 για την 20η αγωνιστική) ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι προληπτικός.

«Άλλη ομάδα τότε, άλλη ομάδα τώρα… Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος», είπε ο κ. Κωβαίος και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι κι ο Ηρακλής έχει παρόμοιο στόχο με εμάς και το παιχνίδι είναι ένα μίνι ντέρμπι. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από ένα αρνητικό σερί, έχει γίνει κι εκεί αλλαγή προπονητή κι είναι ένα ματς ψυχολογίας».

Κάτι ανάλογο υποστήριξε κι ο Βούλγαρος τεχνικός των κυανόλευκων.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος και για τις δύο ομάδες αν και οι αλλαγές προπονητή ίσως αποτελέσουν ένα έξτρα κίνητρο για τις αθλήτριες. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα σημαντικό κι αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η ψυχολογία της ομάδας».


Σάββατο 30/11/2013
Πολίχνης, 14.30, ΕΟ Σταυρούπολης - ΟΠ Ρεθύμνου, Δανιηλίδου - Δημητρίου
Πανελληνίου, 15.00, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΟ Μαρκοπούλου, Σταρίδας - Μεταξά
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - Ολυμπιακός ΣΦΠ, Νικολόπουλος - Στάικος
Ν. Ιωνίας, 19.00, ΑΣΠ Ίωνες - ΓΣ Ηρακλής, Πρέντζας - Τοψιδέλης
Κυριακή 01/12/2013
Ζηρινείου, 15.30, ΓΣΚ Ηρακλής - ΑΣ Μακεδόνες, Κατσούλης - Χλωρός
Βριλησσίων, 18.00, ΦΟ Βριλησσίων – ΑΕΚ, Μαρκάτης - Μιχαήλογλου


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ