1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2013 13:44

Οικονόμου: «Υπομονή και πίστη στην ομάδα»

Την Κυριακή η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ δίνει το πρώτο δυνατό ντέρμπι από την έναρξη της σεζόν απέναντι στα Βριλήσσια. Η «Ένωση» θέλει τη νίκη αλλά κυρίως να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση που θα αποδείξει πως δεν θεωρείται τυχαία φαβορί για τον φετινό τίτλο.
 Η ομάδα θα παρουσιαστεί πλήρης για δεύτερο συνεχόμενο ματς αν και οι δυο ξένες, Γιόσοβιτς και Φερνάντες δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμες. Ο προπονητής, Αποστόλης Οικονόμου μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το παιχνίδι που ακολουθεί με τα Βριλήσσια, τον αγώνα με την Ολλανδική Σλίντρεχτ που θα βρει στον δρόμο της η ομάδα για το Τσάλεντζ Καπ αλλά και την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα η ΑΕΚ. Αρχικά αναφερόμενος στον αγώνα με τα Βριλήσσια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι ουσιαστικά το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν πολύ ταλέντο. Είναι καθοριστικό μαρς για μας, γιατί πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Πρέπει να παίξουμε στα όρια μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ομάδα στην απόδοση της, ο τεχνικός της «Ένωσης» σχολίασε: «Είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα γιατί μέχρι πριν δυο εβδομάδες παίζαμε με διαφορετική επτάδα. Δεν είμαστε μάγοι, χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορεί από την μια μέρα στην άλλη να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Η ομάδα έχει ταλέντο και σταδιακά θα καταφέρουμε να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε τον βασικό κορμό ενώ φέτος, δεν το έχουμε. Ουσιαστικά μόνο τρία κορίτσια παρέμειναν από πέρυσι ενώ ξεκινήσαμε με άλλη επτάδα και χρειάζεται χρόνος για να βγουν οι αυτοματισμοί. Δουλεύουμε ωστόσο πολύ για να πετύχουμε και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Είμαστε ακόμα στο 50% των δυνατοτήτων μας. Οι ξένες που έχουν επανέλθει δεν είναι απόλυτα έτοιμες και μπαίνουν σταδιακά για να μην έχουμε κάποιο νέο τραυματισμό. Ακόμα και έτσι όμως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια γκρίνια ότι η ομάδα δεν παίζει καλά. Ο κόσμος καλά κάνει και έχει απαιτήσεις, αυτό που ζητάω είναι λίγο υπομονή και πίστη σε αυτή την ομάδα», ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο του.

 «Στα μέτρα μας»

Μετά τον αποκλεισμό στο CEVCUP, η ΑΕΚ θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο Τσάλεντζ Καπ και η Σλίντρεχτ είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να περάσει.  Ο προπονητής της «Ένωσης», αναφερόμενος στην επόμενη ευρωπαϊκή δοκιμασία της ομάδας του σχολίασε: «Η Σλίντρεχτ προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που είναι καλύτερο από το ελληνικό. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Η καλή ΑΕΚ  μπορεί να την αποκλείσει. Έχουμε τρεις περίπου εβδομάδες για να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό που προέχει για μας είναι ο αγώνας με τα Βριλήσσια και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Πηγή: Ωρα των σπορ


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ